TORI SPELLING

Zamalo se rastala, bankrotirala, a sad čeka - peto dijete!

05.10.2016 u 16:42

Bionic
Reading

Nekadašnja zvijezda serije 'Beverly Hills', 43-godišnja glumica Tori Spelling otkrila je kako ona i njezin suprug Dean McDermott čekaju peto dijete. Iznenađenje ne bi bilo toliko veliko da par nije poznat po vrlo turbulentnom braku - pisalo se kako su pred razvodom zbog McDermottovih afera i u javnost su procurili njihovi novčani problemi, a vijest o petom djetetu i za njih je bila veliko iznenađenje

Tori Spelling još prije četiri godine, kad je rodila četvrto dijete, govorila je kako joj je to definitivno i posljednje. No očito nije mislila ozbiljno. Naime, 43-godišnja glumica je opet trudna, a peto dijete za nju i 49-godišnjeg supruga Deana McDermotta bilo je šok, ali je i izazvalo oduševljenje. Par ima devetogodišnjeg sina Liama, osmogodišnju kćer Stellu, petogodišnju Hattie i četverogodišnjeg Finna, kojeg je Tori rodila niti godinu dana nakon trećeg djeteta.

Poznati su bračni problemi Tori i Deana, njegove učestale prevare koje su dospjele u medije, a poznati su i njihovi novčani problemi zbog kojih su pristali na snimanje realityja o svojoj obitelji. No čini se kako su sve nevolje odlučili potisnuti i ne odustati od svog braka.

'Htjela sam veliku obitelj, dobila sam je. Djeca stižu uvijek u pravo vrijeme, ne postoji ono pogrešno', tvrdi Spelling.


Tori i Dean imaju četvero djece, a iz prvog braka McDermott ima 18-godišnjeg sina