'TRAMPOLIN' NA ZFF-U

Zaljubljena Nataša Janjić i ponos Bojane Gregorić Vejzović

18.11.2016 u 12:40

Bionic
Reading

Sinoćnja projekcija filma 'Trampolin' Zrinke Katarine Matijević privukla je na Zagreb Film Festival brojna poznata lica. U kinu Europa uživali su Nataša Janjić s dečkom Samirom Šećerkadićem, Mirela Brekalo, a Bojana Gregorić Vejzović koja je došla podržati supruga Enesa Vejzovića koji glumi u filmu 'Trampolin', ispričala nam je svoje utiske o filmu koji govori o odnosu majki i kćeri zarobljenih u ciklusu nasilja

'Enes je odličan, kao i cijela glumačka ekipa. Zrinka je radnju obiteljskog nasilja stavila u viši građanski društveni sloj, a ne u socijalu, što zna biti uobičajeno i zato mi se film još više svidio. Time je progovorila o problematici koja ne bira društveni sloj već ima korijene u ljudskim odnosima i međusobnom ophođenju', rekla nam je Bojana Gregorić Vejzović.

Osim nje i Enesa, najviše pažnje su privlačili i Nataša Janjić i njezin dečko produkt dizajner Samir Šećerkadić koji se cijelu večer nisu odvajali jedno od drugoga. Nakon projekcije nastavili su se družiti u klubu Johann Frank gdje su uživali i glumac Goran Bogdan, redatelj Hrvoje Hribar i mnogi drugi koji su došli podržati dugometražni igrani prvijenac Katarine Zrinke Matijević.


S Ninom Violić film je pogledala njezina kćerka Roza


'Trampolin' je došla pogledati i glumica Mirela Brekalo


Redateljica Katarina Zrinka Matijević s glavnim aktericama u filmu Frankom Mikolaci
i Tenom Nemet Brankov