ORNELA VIŠTICA SLAVI

Zahvala samohranoj majci na 27. rođendan

18.09.2016 u 12:01

Bionic
Reading

Poznata mostarska glumica Ornela Vištica, koju trenutno gledamo u sapunici 'Prava žena', danas slavi 27. rođendan, a post koji je na svoj dan objavila na Instagramu posvetila je svojoj samohranoj majci

'Kad odrasteš kao dijete samohrane majke, od malih nogu se učiš kako biti princeza i lavica. Mama, hvala ti na najljepšem djetinjstvu. Hvala ti na snimateljima koji su bilježili moje rođendane od malih nogu, na svim ispunjenim željama, hvala za sve torte i igračke, za dvorište puno smijeha, puno djece i igre. Na požrtvovnosti i ljubavi. I danas.  Volim te, mama!' napisala je Ornela ispod zajedničke fotografije s majkom iz djetinjstva na svoj rođendan.

I dok neki sami sebi čestitaju rođendane na društvenim mrežama, uvijek drugačija Ornela nije zaboravila osobu kojoj može zahvaliti na svemu, na onom što jest i gdje se danas nalazi. Lijepu Mostarku trenutno gledamo u sapunici 'Prava žena' na RTL-u, a od prošle godine članica je zagrebačkog satiričkog kazališta Kerempuh.

'Moj život bi mogao biti dobra podloga za filmski scenarij. Volim pozitivnu energiju i pamtim samo lijepe trenutke. Rano sam odrasla i sazrela i jasno da je to uvelike utjecalo na moje stavove. Zapravo, da skratim, trudim se i trudit ću se ostati normalna', rekla je o sebi jednom prilikom glumica.

Samo dio ženske glumačke postave Prave zene ???????? #pravazena#neznanzase

A photo posted by Ornela Vistica (@ornelavistica) on