LEDENO FILMSKO DRUŽENJE SE NASTAVLJA

Zagrebački Medvjedi i Blitz Cinestar zajedno i ove sezone

13.10.2012 u 18:40

Bionic
Reading

I ove sezone hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak, predvođeni 'ledenim glumcima' Sašom Martinovićem, Ivanom Šijanom i Tomom Zanoškim, nastavljaju prijateljstvo s multipleksima CineStar

Prošle sezone rijetko tko nije primijetio kampanju 'Svi za jednog, jedan za sve- Idemo u Cnestar' kojom su hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak promovirali blockbuster 'Tri Mušketira 3D' u najvećem hrvatskom lancu kina. I tijekom sezone zagrebački Medvjedi bili su redoviti gosti na filmskim projekcijama u kinima CineStar, peglajući svoje Stars Club Loyalty kartice i doista nitko neće pogriješiti ako kaže da su se upravo u kinima s pet zvjezdica hokejaši osjećali kao kod kuće! A svoje prijateljstvo Medvjedi i CineStar nastavljaju i ove sezone.

Ususret ovosezonskim filmskim i ledenim druženjima prošlog tjedna je u zagrebačkom CineStar IMAX-u u zagrebačkom Arena centru snimljena promotivna kampanja u kojoj glavne uloge tumače već poznata CineStarova lica – Saša Martinović, Ivan Šijan i Tom Zanoški. Dečki su još jednom pokazali kako za njih dolazak u kino nije problem, već isključivo uživancija, došavši u kino u potpunoj opremi, izravno s leda. Iznenađeni i začuđeni pogledi drugih kinoljubaca u tome ih nisu omeli. Dapače, dečki su vrijeme prije projekcije filma kratili u druženju, razgovorima i fotografiranjima s posjetiteljima kina. Naravno, dolaskom u CineStar Arena IMAX hokejaši su iskoristili i pogodnosti koje kao stalni posjetitelji CineStara imaju – kupovinu ulaznica i kokica putem svoje Stars Club kartice, ali nisu zaboravili niti zatražiti dodatni meni koji im omogućuje ulaznice s posljednje odigrane hokejske utakmice u Zagrebu.

A kako su se hokejaši Medveščaka proveli na projekciji filma '96 sati: Istanbul', koliko ih je u tome omela njihova potpuna oprema uključujući i klizaljke te kako su na to reagirali ostali posjetitelji, doznat će se na utakmici Medveščaka 23. listopada u zagrebačkom Domu sportova za kada je najavljena premijera najnovije epizode ledenih mušketira u CineStaru. No već sada je sigurno kako će suradnja CineStara i hokejaša zagrebačkog Medveščaka i ove sezone biti i više nego uzbudljiva i kako ovaj 'film prijateljstva' na kraju nema natpis 'the end', već onaj neodoljiv i uzbudljiv 'to be continued'.