NAGRADNJAČA

Zabranjeno pušenje u Tvornici kulture

21.03.2014 u 10:49

Bionic
Reading

U susret zagrebačkom koncertu Zabranjenog pušenja koji će se ove subote, 22. ožujka održati u Tvornici kulture, a povodom 30 godina karijere grupe, bend je u eter pustio spot za pjesmu 'Lutka sa naslovne strane'.

Spot je sniman na velikom slavljeničkom koncertu koji je održan 28. prosinca 2013. u sarajevskoj Skenderiji, a ulogu vokala u ovoj antologijskoj pjesmi Zabranjenog pušenja preuzeo je frontmen grupe Hladno pivo Mile Kekin, a režiju potpisuje Žare Batinović. Autor pjesme 'Lutka sa naslovne strane', kao i mnogih hitova grupe, je Sejo Sexon, a producent live verzije Hrvoje Šamec


Grupa Zabranjeno pušenje će ovu 2014. godinu obilježiti nizom koncerata kojima će se proslaviti 30 godina od objavljivanja debi albuma 'Das ist Walter'. Nakon Zagreba bend će nastupiti u Osijeku, Zadru, Kranju, Orašju, Pleternici, Poreču, Bjelovaru, Trbovlju, Splitu i Čakovcu, a ubrzo se očekuje potvrda još nastupa.

Koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture održat će se u subotu, 22. ožujka, do kada se u klubu u Šubićevoj može pogledati izložba o Zabranjenom pušenju 'Novi primitivizam za poćetnike'.

Zabranjeno pušenje – 'Lutka sa naslovne strane' MP3 download

Deseti studijski album 'Radovi na cesti' moguće je besplatno skinuti na službenoj web stranici grupe www.zabranjeno-pusenje.com

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 3x2 ulaznice za koncert!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Mihaela Vargašević
Jozo Skoko
Ivana Barabaš