BIJELI PIJESAK MALDIVA

Zaboravite Dubai, naši slavni imaju novu hit destinaciju

25.03.2016 u 17:03

Bionic
Reading

Supruga kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Darija Srne i osnivačica hrvatskog portala franšize Büro 24/7 Mirela Forić Srna obožavateljica je egzotičnih destinacija i stoga je ovaj Uskrs odlučila dočekati na Maldivima. Na arhipelag ukrašen kokosovim palmama s blistavim bijelim plažama i tirkiznim lagunama odmor traže brojne domaće zvijezde koje žele odmor na fantastičnoj lokaciji uz osiguranu privatnost

S obzirom na to da je odnedavno na uredničkoj poziciji u ukrajinskom Vogueu, lijepa Mirela odlučila je uspjeh na privatnom i poslovnom planu proslaviti na Maldivima. Uz pješčane plaže i kristalno čisto more ne postoji bolje okruženje za punjenje baterija u povodu uskrsnih blagdana, a posebice u društvu osmomjesečnog sina Karla i petogodišnje kćerkice Kasje.

Tako se Kasja zaigrala i s uskrsnim ukrasima u vidu zečeva i pilića koji su postavljeni po otoku, a Mirela upija sunčeve zrake i uživa u igri s djecom. Suprug Darijo Srna trenutačno odrađuje snimanja za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju i najvjerojatnije će se odmah po završetku uputiti supruzi i djeci kako bi zajedno proveli blagdane. Ovo je drugi put da se obitelj Srna odlučila za odmor na Maldivima koji su sve popularnija destinacija domaćih zvijezda.

Heaven ??

Fotografiju objavljuje Mirela Foric (@mirelaforic)

Please do.... We are ready ????????

Fotografiju objavljuje Mirela Foric (@mirelaforic)


Zagrebačka poduzetnica Vanja Mamić početkom ožujka nastavila je svoju tradiciju posjeta egzotičnim lokacijama, a Maldivi su je oduševili.

'Nagradim se jednom godišnje ovakvim putovanjem i napunim baterije za sve poslovne obaveze. Kao i svaki put dosad, bilo je lijepo i opuštajuće. Kratko, ali sasvim dovoljno da se čovjek preporodi i vrati svakodnevnim obavezama s osmijehom na licu', izjavila je Vanja nedavno za tportal.

6months??❤️???? @valentina13_

Fotografiju objavljuje Borna Coric (@bornacoric)


Tenisač Borna Ćorić na Maldivima je proveo prvi odmor s djevojkom Valentinom Miletić, bivšom kraljicom Dalmacije. Opuštanje i provođenje vremena u ronjenju, voženju kajaka, surfanju i šetnjama jako im je godio, a Borna je ondje proslavio i 19. rođendan.


Nakon što su u prosincu s djecom posjetili Dubai, Tatjana Dragović i partner Vlaho Arbulić u prosincu su se uputili na Maldive na romantičan odmor udvoje. Temperature od tridesetak stupnjeva, pijesak i tirkizno more jednostavno su neodoljiva kombinacija, a zgodni maneken relativno je mirno more bez valova iskoristio i za daskanje.


Maldivi su bili prvi odabir pjevačice Severine prije dvije godine kada je na jednotjedni odmor otišla u pratnji svog sina Aleksandra. Destinacija je bila sjajan odabir nakon turneje, a Aleksandar je uživao u dječjim igrama u pijesku i moru.

No to joj nije bio prvi posjet otočju, jer je 2011. provela kratak odmor u društvu tadašnjeg partnera i oca malenog Aleksandra, Milana Popovića.