KONCEPTICH U ZAGREBU

Za Ivu Šulentić moda je kao igra

23.09.2015 u 11:10

Bionic
Reading

Iva Šulentić pridružila se drugim zaljubljenicama u modu na partyju novog multibrand storea Konceptich u Zagrebu gdje je pronašla za sebe neke nove zanimljive modne komade

'Moj stil mješavina je na prvu nespojivih komada. Ima tu svega finog, ali i klošarskog i sportskog', otkrila nam je Iva Šulentić. Voditeljica, koja nestrpljivo očekuje vođenje druge sezone glazbenog showa 'The Voice - Najljepši glas Hrvatske', dodaje kako modu doživljava kao igru, a na otvaranju novog multibrand storea Konceptich u Zagrebu pronašla je neke nove komade odjeće koje će nositi ove jeseni.

Posjetitelji su na otvaranju novog Koncepticha i lansiranja web-shopa, iza kojeg stoji Ivana Rusan Ibrahimpašić, vidjeli jesensko-zimsku kolekciju odjeće, obuće i modnih dodataka za 2015. i 2016. te obavili i prvi šoping. Sve okupljene zabavljali su i rasplesali Soul Fingersi.

Među brojnim ljubiteljima mode, po svoj styling Konceptich došla su potražiti i neka poznata lica poput Tihane Harapin Zalepugin i Petra Radojčića Bizze iz Bolesne braće.


Goste su zabvaljali Soul Fingersi