TATJANA CAMERON TAJČI

'Vrijeme je da pomognem nesigurnima i bespomoćnima'

01.07.2015 u 19:16

Bionic
Reading

Nekoliko dana prije 45. rođendana koji danas slavi, Tajči je sa svojim obožavateljima na Facebooku podijelila jednu novost u svom životu koja joj monogo znači

Nakon što je javnosti prije nekoliko mjeseci otvoreno ispričala sve o najtežim trenucima u svom životu i borbi s depresijom, Tajana Cameron Tajči odlučila je realizirati sve one planove za koje prije nije imala hrabrosti i samopouzdanja. U vrlo iskrenom postu na svojoj Facebook stranici pet dana prije 45. rođendana koji danas slavi, Tajči je otkrila kako pokreće projekt kojim želi pomoći ljudima koji se danas osjećaju nesigurno i bespomoćno kao ona nekada.

'Prije samo dvije godine ne bih se usudila ući u centar za poduzetnike i predstaviti projekt 'revolucija buđenja'. Uvijek sam imala sliku o sebi kao pjevačici lijepog glasa kojoj je 'bolje da pjeva i šuti'.
Danas pokrećem svoj business sigurna u svoje mogucnosti, sa spoznajom da nitko nije bolji - ili lošiji od nas. Ono sto nas dijeli na uspjesne i one koji uvijek ostanu u pozadini, jest hrabrost. I odluka da ne vjerujemo lažima da smo 'mali i obični' ili da smo samo 'lutkice'. Ovaj moj projekt je za sve one koji se danas osjećaju bespomoćno i nesigurno. Podići cemo svakog od vas i pomoći vam da prihvatite svoju moć!' poručila je Tajči.

Two years ago I would have not walked into the Entrepreneur Center for an orientation. I would have not pitched a...

Posted by Tatiana Cameron - Tajci on Thursday, June 25, 2015