NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Kosheen i Sonique

18.05.2011 u 11:23

Bionic
Reading

U petak, 20. svibnja 2011. u Kineskom paviljonu Zagrebačkog velesajma, pod okriljem tima Secret Club, održat će se nezaboravan koncert prepun jakih imena svjetske glazbene scene. Kako bi uspjeli u svojoj namjeri i kako bi svim gostima priuštili nezaboravnu večer o kojoj će se još dugo pričati, u goste dolaze i Kosheen i Sonique! A tportal.hr poklanja 3x2 ulaznice svojim čitateljima.

Secret Club je udruga osnovana u cilju promicanja, razvitka i unapređenja različitih kulturnih djelatnosti: glazbe i glazbeno-plesne umjetnosti, audiovizualne djelatnosti, likovne umjetnosti, multimedije i nove medijske kulture.

Secret Club je koncept kojim se nastoji osvježiti hrvatska glazbena i kulturna, isto kao i zabavna scena te iz tog razloga radimo spektakularne multimedijalne evente četiri puta godišnje', ističu organizatori.

Tim Secret cluba već neumorno radi na pripremi eventa koji će se održati za otprilike 2000 uzvanika u petak, 20. svibnja 2011. u Kineskom paviljonu Zagrebačkog velesajma.

Za dobru zabavu zadužena su jaka imena svjetske glazbene scene poput Kosheen i Sonique koji stižu direktno iz Londona, kojim je ovaj party inspiriran.

Uz dance zvijezde ugostit će i mnoge druge inozemne performere, fascinantne plesne skupine i DJ-eve, među kojima je njemački Amadei Weiland.

Makedonska glazbena atrakcija Infuse nastupiti će kao predgrupa. Makedonci objedinjuju različite glazbene stilove uz atraktivne koncertne nastupe, a trenutno su jedna od najpopularnijih grupa u južnim krajevima. Za one koji još nisu upoznati s Infuseom tu su njihove MySpace stranice i YouTube kanal

Ulaznice po cijeni 190 kuna mogu se nabaviti preko prodajnog sustava Eventim.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Maja Bruketa
Helena Milković
Nikola Kovač