NAGRADNJAČA

Vodimo vas na koncert Guitar Wolfa

21.06.2013 u 07:54

Bionic
Reading

U subotu, 29. lipnja u Vintage Industrial Bar slijeće japanski trio koji obožava legende poput Loua Reeda, Sonic Youtha, Jona Spencera, Ramonesa i mnogih drugih zapadnjačkih klasika rock and rolla. Japanski trio koji je sinonim za rock and roll overload nastupit će u sklopu proslave drugog rođendana portala RavnoDoDna.com

Oni su sinonim za rock and roll overload, stižu iz Nagasakija i ove godine slave svojih 25 godina tijekom kojih su snimili 14 studijskih albuma, nastupali u pet cjelovečernjih filmova glumeći sami sebe i radili soundtracke za globalno popularne crtiće.

Glazba Guitar Wolfa je slavlje sulude mješavine rock and rolla, rockabillyja i punk rocka. Oni su praznik za ljubitelje brzog, sirovog i oporog zvuka. Slavi ih glazbena kritika diljem svijeta, a Japan ih smatra općekulturnim dobrom. Volite li zvuk Jona Spencera, Mudhoneyja, Chucka Berryja, ili Ramonesa prije odlaska na more ne smijete propustiti njihov nastup. Ovo im je drugo gostovanje u Hrvatskoj, a tko god je bio prvi puta svjedočio je jednom od najboljih klupskih koncerata godine.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 2x2 ulaznice za koncert!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Mario Horvatić
Arsen Krnić