ASTRO KOMPATIBILNOST

Vodenjaci će Vagama ispuniti sve želje u krevetu

03.03.2017 u 10:04

Bionic
Reading

U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori seksualni partneri za Vagu? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astrokriterij slaganja u postelji, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu povoljnih, neizvjesnih i nezgodnih ljubavnika za aktualni znak

POVOLJNI

Vaga i Blizanci

Erotski odnos ova dva znaka obilježen je lakoćom ophođenja i dobrom koordinacijom. Pritom će spretni i dovitljivi Blizanci učiniti sve da bi Vagi pružili nezaboravno iskustvo. U spavaćoj sobi oboje se prepuštaju putenim poticajima kao što su glazba, vino i prigušeno svjetlo. Profinjenost i stil su im od velike važnosti.

Vaga i Vodenjak

U intimnom odnosu s Vagom Vodenjak će biti nadmoćan te će voditi glavnu riječ. Njoj je vrlo važan partnerov užitak pa će se svojski potruditi da ga spolno zadovolji. Oba su znaka vrlo maštovita i spremna na iskušavanje noviteta, pa će njihov odnos biti prožet uzbuđenjima.

Vaga i Vaga

Intimni odnos između ova dva znaka naprosto je čaroban. Savršeno se razumiju i potpuno prepuštaju jedno drugome. Kao i u drugim poljima života, Vage i u vođenju ljubavi žele biti okružene elegancijom i dobrim ukusom. Čak i ukoliko veza ne preraste u nešto više, ovo će se dvoje ljubavnika dugo vraćati jedno drugome.

Vaga i Lav

Da bi Lav privukao zavodljivu Vagu, mora biti romantičan i posvećivati joj puno pozornosti. Iako ima vrlo snažan seksualni nagon, Lav je u pravilu pažljiv ljubavnik, što Vagi imponira. Ona će se brzo prilagoditi njegovim potrebama i uspješno mu parirati vrlo putenim i strastvenim angažmanom.

Vaga i Strijelac

Strijelac je vješt u zavođenju pa osvaja Vagu intenzitetom i nepredvidljivošću. Usred te bure emocija ona gubi kontrolu i prepušta mu se. Jedan od najstrastvenijih ljubavnika u zodijaku, Strijelac je u spavaćoj sobi glasan i pomalo agresivan. Njegov seks s Vagom pretvara se u cjelonoćnu avanturu.


NEIZVJESNI

Vaga i Ovan

Ovnovima je Vaga izuzetno privlačna, a intimno druženje s njom pruža mu osobit užitak. Izvrsno se nadopunjuju i dugo pamte svoje puteno iskustvo. Ovnovima ne odgovara Vagin prohtjev da seks bude profinjen i kreativan. Pod njenim će utjecajem nevoljko pristati na romantičnu atmosferu uz svijeće.

Vaga i Bik

Bik ima vrlo snažan libido, a najviše ga uzbuđuju dodir i poljubac. Vaga je u seksu obično vrlo vješta, što Bikove posebno privlači i zadivljuje. Međutim Vage katkad traže duhovan pristup u obliku nježnih razgovora i poezije, a bez doticanja. Tome će se Bik morati prilagoditi.

Vaga i Djevica

Djevica nije pretjerano romantična ljubavnica i vrlo je oprezna u odabiru partnera. Sigurno neće spavati s onim tko je ne poštuje izvan spavaće sobe. U intimnim trenucima Djevica preuzima podređenu ulogu i prepušta se Vagi, što nju zbunjuje, jer nema predvodničke osobine.

Vaga i Škorpion

Škorpion je nesputan i vatren u seksu, što se kreativnoj i maštovitoj Vagi sviđa. U unaprijed pripremljenoj ugodnoj atmosferi spavaće sobe ili kupaonice Škorpion će je lako očarati. Ona će mu se prepustiti i pristati na njemu svojstvene 'perverzije', no kasnije će joj biti pomalo neugodno.

Vaga i Ribe

U intimnoj se atmosferi spavaće sobe mistično zbližavaju. Oboje su inventivni i pažljivi ljubavnici koji vole ugoditi partneru. Seks im je nježan i romantičan pa se Ribe lako zanesu i brzo počnu razmišljati o vječnoj vezi. Ribe svog ljubavnika često idealiziraju, ali to Vaga ne uzima za ozbiljno.

NEZGODNI

Vaga i Jarac

Vaga, osim seksualne privlačnosti i uzbuđenja, pokušava pronaći nekoga tko će joj pomoći u ostvarenju najskrivenijih fantazija. Jarac je može naučiti raznim tehnikama, ali se neće prepustiti mašti koliko bi to ona htjela. On ima problema s emocionalnim otvaranjem i intimom pa ga Vaga doživljava previše hladnim.

Vaga i Rak

Vaga je vrlo zavodljiva, jako voli romantiku i igru udvaranja. Rak je suzdržaniji, ali prilagodljiv. Pružit će Vagi što ona poželi, no sam će ostati donekle prikraćen. Vagu privlači Rakova podatnost i prvobitno oklijevanje, ali mogla bi ga se zasititi prije nego on nje.