KAD MORE LJUBI NEBO

Vlaho zna kako se spremiti za nove izazove

19.01.2016 u 15:27

Bionic
Reading

Vlaho Arbulić trenutno se odmara na Maldivima u društvu životne partnerice, bivše manekenke Tatjane Dragović. Povratkom u Zagreb mladi glazbenik će promovirati spot za pjesmu 'Home' koji je nastao prošle godine

Nakon što su u prosincu s djecom posjetili Dubai, Tatjana i Vlaho su se prije nekoliko dana uputili na romantičan odmor udvoje, na Maldivima. Prekrasno otočje u Indijskom oceanu idealan je odabir za bijeg od niskih temperatura, a Vlaho se svojim opuštanjem pohvalio i na društvenim mrežama.

Temperature od tridesetak stupnjeva, pijesak i tirkizno more jednostavno su neodoljiva kombinacija, a zgodni maneken se odlučio okušati i na dasci za surfanje. S obzirom na to da je more relativno mirno i bez valova, daska je poslužila kao sredstvo za odmor, a taj čarobni trenutak ovjekovječila je fotografskim objektivom zasigurno Tatjana koja je nebrojeno mnogo puta dokazala da ima istančani ukus. Ona se također pohvalila uživanjem u pijesku, a fotografijama je zagolicala maštu brojnih fanova koji su bili uvjereni kako je Tatjana na snimanju editorijala.


Punjenje baterija na ovako egzotičnoj lokaciji Vlahi će itekako dobro doći jer će povratkom u Zagreb predstaviti i svoj novi singl. Pjesma 'Home' imat će svoju premijeru 25. siječnja. Vlaho je već u nekoliko navrata javnosti prezentirao svoj glazbeni talent, a osvojio je publiku autorskim pjesmama koje izvodi na engleskom jeziku.


U glazbenim vodama je od malih nogu. Završio je osnovnu i srednju glazbenu školu, svira nekoliko instrumenata, višestruko je nagrađivan na državnim i regionalnim natjecanjima u sviranju klasične gitare, a sklada i piše pjesme već godinama. Nakon manekenske karijere i diplome na FER-u Vlaho je priznao kako je glazba bila jača od svih njegovih prijašnjih opredjeljenja jer ga prati kroz život od rođenja i ono je što istinski voli, ali i zna raditi. U stilu Damiena Ricea pokazao je kako nije samo lijepo lice, pa stoga i glazbeni uspjeh nije upitan.


Tatjana je na svom profilu izazvala oduševljenje fanova koji su mislili kako ljepotica trenutno snima editorijal

Vlaho - Bla Bla