PRVA ŠETNJA STRADUNOM

Vlaho uživa s malenom Luce u rodnom Dubrovniku

17.12.2014 u 12:04

Bionic
Reading

Vlaho Arbulić po prvi je puta odveo svoju djevojčicu Luce u rodne Konavle u kojima uživa u pažnji rodbine, a dvomjesečna je ljepotica već uhvatila i prve zrake sunca na svečarski okičenom Stradunu

Da u očinstvu uživa svim srcem, Vlaho Arbulić još jednom je dokazao dirljivom fotografijom sa svojom kćerkicom Luce koju mu je 1. listopada rodila njegova životna partnerica Tanja Dragović.

Upravo se s novonastalom obitelji ponosni tata uputio u svoje rodne Konavle u kojima su njegovi roditelji mogla uživati uz svoju preslatku unuku. Vlaho se s Luce prošetao i sunčanim Stradunom te su mu brojni poznanici čestitali na prelijepoj djevojčici.

Vlaho i Luce u šetnji Stradunom


Na Facebooku je objavio fotografiju iz zračne luke na putu za Dubrovnik s malenom Luce u naručju, a brižni roditelji odjenuli su joj bijeli skafander te joj pribavili rozi kovčežić.


Otkako je postao otac, zgodni 24-godišnji maneken i student ne odolijeva sa svima podijeliti svoju najveću životnu sreću. Nerijetko objavljuje kako uspavljuje svoju dvomjesečnu djevojčicu pa je tako nedavno sve razgalio snimkom Luce dok spava, a pokraj koje je napisao: 'My end and my beginning.' Veza između očeva i kćeri je uvijek posebna, a Vlahina ljubav s malom Luce toj teoriji ide u prilog.