HALID BEŠLIĆ KOD STANKOVIĆA

Vjerovao sam da će se Kusturica vratiti

14.06.2009 u 19:39

Bionic
Reading

U emisiji 'Nedjeljom u dva' voditelju Aleksandru Stankoviću pjevač Halid Bešlić rekao je da ne može ni zamisliti kako bi njegov život izgledao bez te da ne bi imalo smisla da ne vjeruje u bolje sutra

Također je ispričao zašto je posljednjih godina toliko popularan u Hrvatskoj te koja je razlika između narodne glazbe i šunda, piše Jutarnji list

'Ljudi te vole ili ne vole', misli Halid kojega je duboko dirnula pažnja koju su pokazali obožavatelji s čitavog prostora bivše Jugoslavije tijekom njegova oporavka od teške prometne nesreće. Iznenadila ga je i velika popularnost u Hrvatskoj, no kaže da je tome tako tek posljednje tri-četiri godine.

'Na prometnu nesreću gledam kao na neku opomenu za Halida, da malo uspori', rekao je Bešlićev dobar prijatelj, glumac Emir Hadžihafizbegović, i dodao da je Halidov pretjerani altruizam, filantropija, davanje ljudima ujedno i njegova najveća mana jer ga sve to pretjerano iscrpljuje.

Obojica smatraju da Lepoj Breni ne treba ništa zamjeriti i stoga nisu podržali prosvjede koji su se održali protiv nje u Zagrebu i Sarajevu.

'Ne želim biti Brenin odvjetnik, no mislim da živimo u jako licemjernom okruženju', naglasio je Bešlić koji se još opravlja od nesreće, a u zagrebačkoj Areni planira nastup u listopadu.

'Puno toga me teško pogodilo i zamjerio sam onima koji su za vrijeme rata radili protiv Bosne, no onima koji su samo otišli nisam imao što zamjeriti', objasnio je svoje stajalište Bešlić i dodao da je za Kusturicu vjerovao da će se vratiti, ali to se nije ostvarilo.