MENTALNI PROBLEMI

Vivian Kubrick pomaže glumici Shelley Duvall

20.11.2016 u 13:12

Bionic
Reading

KćI legendarnog režisera Stanleyja Kubricka, Vivian Kubrick, pokrenula je dobrotvornu GoFundMe stranicu za glumicu Shelley Duvall koja je glumila u filmu 'Isijavanje', a sad boluje od mentalnih problema


Glumica Shelley Duvall pojavila se u emisiji 'Dr. Phil' gdje je otkrila da ima mentalnih problema. Mnoštvo gledatelja suosjećalo je sa 67-godišnjom zvijezdom filma 'Isijavanje' Stanleyja Kubricka. Među njima se našla i kći slavnog režisera Vivian Kubrick, koja je na sajtu GoFundMe pokrenula kampanju usredotočenu na pomoć Shelley Duvall jer je bila zgrožena pristupom Phila McGrawa u njegovoj emisiji.

Vivian Kubrick u samo je nekoliko dana uspjela prikupiti 20.400 dolara, no cilj je 100.000 dolara u svrhu kvalitetne medicinske skrbi za Shelley Duvall.


'Pokažite svoju ljubav i podršku za Shelley Duvall donacijom koja će joj pomoći da se vrati na put neovisnosti i, nadajmo se, zdravlju te za njene obožavatelje, sjajnim ulogama. Sav prikupljen novac na GoFundMe ići će Shelley Duvall', napisala je Vivian Kubrick.

Kao i mnogi drugi, Vivian Kubrick objavila je svoju dobrotvornu kampanju i na društvenim mrežama. Shelley Duvall trenutno se liječi u svom domu u Teksasu.