NE PROPUSTITE!

Vintage Industrial Bar slavi 3. rođendan

03.12.2015 u 16:26

Bionic
Reading

Vintage Industrial Bar ovog će mjeseca napuniti tri godine. Slavlje će biti upriličeno u petak 11. i subotu 12. prosinca. Tijekom ta dva dana održat će se rođendanski koncerti podebljani cjelovečernjim DJ-programom, besplatnim roštiljanjem, besplatnim upadom na drugi dan tuluma i drugim slavljeničkim pogodnostima

Vintage Industrial Bar se u rekordno kratkom roku etablirao kao jedno od najznačajnijih mjesta za rock i ine koncerte, a uskoro slavi svoj treći rođendan. Rođendanski neredi trajat će dva dana u petak 11. i subotu 12. prosinca. Tijekom ta dva dana slavljeničke koncerte održat će vrsni bendovi i dragi prijatelji kluba - Cojones, She Loves Pablo, Straight Outta Fridge, Vintage Rock Forces te gosti iznenađenja. Osim koncerata, Vintageovi tulumi bit će uveličani i all night long rock ‘n’ roll DJ programom, besplatnim roštiljanjem, besplatnim upadom na drugi dan i litrama cuge koja će biti spuštena na rođendanske cijene.

Prvi dan tuluma u petak 11. prosinca svirat će Cojones, She Loves Pablo, Straight Outta Fridge te gosti iznenađenja. Cojones su zagrebački rokeri koji će nakon godinu dana metropolne hibernacije upravo na proslavi rođendana Vintage Industrial Bara zasvirati svoju prvu klupsku svirku. I baš u trenucima proslave rođendana i sami Cojonesi imaju razlog za slavlje jer se trenutno nalaze u studiju u kojem pomno kuju materijal za novi, treći studijski album, koji će nositi naslov 'Resonate'.

Prošlo je već neko vrijeme kako se nije pričalo o ljubimcima nježnijeg spola, stonerimaShe Loves Pablo, koji gruvaju i koji će u sklopu proslave VIB-ovog rođendana ponovno zaigrati u srcima nevinih djevojaka i mladića. She Loves Pablo jedan su od onih domaćih bendova čije pjesme publika pjeva od početka do kraja. Iza njih stoje dva albuma i svi se pitaju kad će treći. A možda je upravo petak 11. prosinca dobra noć da saznate što se novoga kuha u kolektivu House Of Pablo.

Za Straight Outta Fridge možemo reći da su funky izdanak gore spomenutog kolektiva i kao takvi i oni će se pridružiti svojoj braći u kovanju rođendanske Vintageove zabave. Straight Outta Fridge je bend koji čine Malady Lanea, Muscle Tribea, Reflex Kida i Deafness by Noisea, a zajedno su iskovali zvuk koji bi mogli najjednostavnije opisati kao miks RHCP-a i RATM-a.

Prvog dana tuluma, osim navedenih junaka, zasvirat će odličan bend koji Vintage jako voli, ali njegovo ime će biti pušteno u javnost tek za koji dan. Drugi dan partijanja, u subotu 12. prosinca večer će otvoriti All Stars Bend: Vintage Rock Forces, kućni prijatelji Vintage Industrial Bara koji će prošarati kroz sve ere rock' n' rolla. Oba dana bit će popraćena sočnim DJ-programom u kreaciji vrhunskog Frajmana. Ulaz prvog dana tuluma je 20 kuna dok će ulaz drugog dana biti besplatan.