ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Venera u Raku čini vas romantičnima i nerealnima

23.06.2016 u 14:12

Bionic
Reading

Venera ove godine putuje znakom Raka od 17. lipnja do 12. srpnja, kad prelazi u Lava. Ovaj će tranzit planeta ljubavi i estetike najviše pogodovati Rakovima, Ribama, Škorpionima, Bikovima i Djevicama, a uzburkati osjećaje Ovnova, Vaga i Jaraca

Pod Venerinim ćete utjecajem iduća tri tjedna biti brižniji i uviđavniji nego inače. Spremnije ćete pomagati slabima i prikraćenima i osobito se zaštitnički odnositi prema članovima obitelji te prema sugrađanima i sunarodnjacima u srazu sa strancima.

Gajit ćete više zanimanja za suvenire, stare predmete i modu iz prošlih razdoblja. Mnogi će od vas pregledavati davno snimljene slike, proučavati rodoslovlje ili povijest svog kraja ili države.


Nestabilno raspoloženje

Zbog pojačane osjetljivosti, raspoloženje će vam oscilirati ovisno o okolnostima. Ako ste u sretnoj vezi, bit ćete na sedmom nebu, razmjenjivati nježnosti u romantičnim okruženjima i kleti se na vječnu ljubav.

No Venera u Raku daje i sklonost idealiziranju simpatije ili partnera, što vas izlaže zabludama i prevarama. Trpjet ćete nepodopštine onog koga volite, opraštati mu prijestupe i nezasluženo mu davati drugu i treću priliku. Otkrijete li da ste nasamareni, gorko ćete se kajati.

Ako ste umjetnik ili kreativac bilo koje vrste, bit ćete vrlo nadahnuti i plodni. Vaša će djela imati jaku dozu fantazije i patetike, zbog čega biste mogli primiti kritike koje vam neće biti lako podnijeti. Zato je bolje da revidirate svoje radove nakon 12. srpnja i tek ih potom predstavite javnosti.