NIKAD IZAZOVNIJA

Vanna ponosno istaknula svoje seksi čari

04.02.2015 u 16:00

Bionic
Reading

Ivana Vrdoljak Vanna obožavatelje je razveselila novom pjesmom 'Probaj' s kojom je krenula u osvajanje radijskog i televizijskog etera. No osim pjesmom, uspješna pjevačica može se pohvaliti novim, vrlo izazovnim imidžom

Vanna ima novi singl, a mnogi nisu mogli ne primijetiti da na promotivnim fotografijama za pjesmu izgleda bolje nego ikad. Pjesmu 'Probaj' potpisuje sama pjevačica te autorski stoji iza glazbe i teksta, a aranžman je djelo producenta Denykena.


Riječ je o singlu koji najavljuje njezin novi album, a pjevačica nije krila svoje oduševljenje. 'Ono do čega nam je najviše stalo nekada je teško ostvariti. Možda se lakše čini odustati i privremeno se utješiti obećanjima u stilu 'jednom, negdje, s nekim...' Ali istina je kako će pravi trenutak proći ako ne iskoristimo priliku. Možda i ne uspije, ali srce nam neće oprostiti što smo ga pokušali prevariti razumom. I zato - 'Probaj'!, kaže Vanna.

Njezinom su novom pjesmom oduševljeni i suprug Andrija, kao i djeca Luka (16) i Jana (14). 'Ipak mi je važnije da pjesma pronađe svoj put do publike', rekla je tportalu pjevačica.

A kako zvuči nova Vanna, poslušajte u nastavku.