NA SETU 'ZVJEZDICA'

Vanna, Nives, Enis i Luka se odlično zabavljaju

28.07.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Ekipa novog dječjeg showa 'Zvjezdice', koji ćemo pratiti ove jeseni na RTL-u, na snimanju se odlično zabavlja, a svoje je dojmove Vanna podijelila i na Facebooku

Postavila je tako veselu fotografiju sa svojim kolegama iz 'Zvjezdica', Lukom Nižetićem, Nives Čanović i Enisom Bešlagićem.

'Nives, Enis, Luka i ja - osjećamo se odlično i nadamo se da radimo dobro! RTL Zvjezdice uskoro!', napisala je Vanna ispod te fotografije.

Nekoliko dana ranije objavila je da sudjeluje u novom RTL-ovom projektu, a radi se o talent showu u kojem sudjeluju djeca.

'Prve probe showa (koji ćete pratiti ove jeseni) su u tijeku, a moram s vama podijeliti svoju radost zato što sam okružena divnom djecom koja vole glazbu i pjevanje, njihovim strpljivim roditeljima i navijačima! Više informacija uskoro, volim vas!', napisala je Vanna prije nekoliko dana na svom profilu na Facebooku.

Show je namijenjen djeci od šest do 15 godina. Voditeljica će mu biti Doris Pinčić Rogoznica, a za atmosferu iza pozornice bit će zadužena simpatična radijska voditeljica Nives Čanović.

‘Atmosfera na snimanju je poticajna, tempo je dinamičan i mislim da sve ide u pravom smjeru. Slušajući kandidate kako pjevaju, osjećam se kao da sam u društvu meni srodnih bića - zaljubljenika u glazbu koji se najbolje osjećaju kad pjevaju. Naravno da primjećujem razlike među njima, ali svi su isti u tome što na pozornicu donose svoje čarobne, jedinstvene osobnosti kojima obogaćuju naše živote. Zato mislim da sam privilegirana što sam dio ovog showa’, kaže Vanna.

I Luka Nižetić razmišlja isto. 'Svi smo jako uzbuđeni, atmosfera je odlična, baš smo svi kliknuli u žiriju, a družimo se i privatno. Mislim da smo baš dobra kombinacija i da ćemo se svidjeti ljudima. Ima jako talentirane djece i bit će dosta teško u odabiru, ali nema ništa ljepše od talentiranih mališana. Koliko god će mi biti teško izbaciti nekoga, uživat ću u slušanju njihovih izvedbi. Ovaj show je poseban jer djeca imaju iskrene emocije u trenutku, pjevaju prekrasno i mislim da će gledatelji to prepoznati', skren je Luka.