MODA, ŠOPING, KONJI...

Vanju Horvat i Kristinu Burju ljubavi odvele u Salzburg

  • Autor: S.NJ.
  • Zadnja izmjena 18.01.2017 20:33
  • Objavljeno 14.12.2016 u 10:24
  • +1

Kristina Burja i Vanja Horvat uživale u Salzburgu

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Da slučajnosti postoje, dokazuje primjer Vanje Horvat i Kristine Burje, dugogodišnjih prijateljica koje je prošli vikend put odveo u Salzburg bez prethodnog dogovora. Vanja je otputovala u Austriju zbog ljubavi prema konjima, dok je Kristinu ondje odvela ljubav prema modi

'Silno sam se razveselila kad sam čula da će upravo na Svjetskom prvenstvu u preponskom jahanju moja prijateljica Kristina predstavljati svoju modnu kolekciju pa nam je to bio valjani razlog da se skupa uputimo u Austriju. Ovoga puta sam u konjima uživala turistički, iz publike. Bilo je prekrasno. Baš kao i Kristinina modna revija', ispričala nam je dobro raspoložena Vanja Horvat. Putovanje je iskoristila i za posjet obitelji Nike Kovača, bivšeg izbornika hrvatske nacionalne vrste, a u javnosti se često pojavljuje u modelima prijateljice Kristine Burje. I za njih prima pohvale.

Modna dizajnerica Kristina Burja nakon Milana predstavila je ovog vikenda svoj dizajn u Salzburgu, u sklopu Svjetskog prvenstva u preponskom jahanju Mevisto Amadeus Horse Indoors, a koje okuplja svjetsku elitu.

Privatni album

Privatni album

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

Na ovom poslovnom putu i Kristinu je obradovalo to da će joj društvo praviti prijateljica Vanja Horvat, prvakinja Hrvatske u jahanju za amatere i velika ljubiteljica konjičkog sporta.

Prijateljice su spojile privatno i poslovno i odlično se provele, uživajući u predbožićnom ugođaju i kupnji darova za najmilije, kao i na samom turniru koji je trajao tri dana i nudio bogat program.

Krie design već je neko vrijeme dostupan u Salzburgu, u concept storeu Poligon, koji je organizirao reviju u zabavnom dijelu programa ovog događaja. Prenosilo ju je 30 televizijskih kuća, a komplimente za kolekciju Kristina je dobila i od glavne pokroviteljice turnira, gospođe Iris Porsche.

Privatni album

Privatni album

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album


Vanja Horvat i Kristina Burja u društvu Iris Porche i
njezine kćeri

453612,453430 ,450251,394365

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!