NAGRADNJAČA

Urban Wednesday u Green Goldu!

04.10.2013 u 13:21

Bionic
Reading

Baby Dooks (Bolesna braća) i novi hip hop izvođač Fil Tilen u srijedu, 9. listopada na Urban Wednesdayu pripremaju show za pamćenje!

Nakon vrhunskog showa, koji je prošle srijede napravio Mario Huljev, Green Gold Club i Liveinthemix management nastavljaju s uspješnim klupskim programom Urban Wednesday.

U srijedu, 9. listopada na Urban Wednesdayu sprema se urnebesni show u izvedbi Baby Dooksa iz Bolesne Braće te Hip Hop izvođača Fila Tilena, koji je u vrlo kratkom vremenskom periodu osvojio publiku u cijeloj regiji. Njegov singl 'Debela' dosad je prikupio oko dva milijuna pogleda na YouTubeu, a mnogi ga glazbenici doživljavaju kao jednog od predvodnika novog hrvatskog urbanog vala.

Baby Dooks je već dugi niz godina eminentno glazbeno ime, a svojim je producentskim angažmanom pridonio stvaranju domaće hip hop scene. Ovaj će tandem svojim zajedničkim nastupom publici zasigurno pokazati nešto novo.

Osim s Filom Tilenom, Baby Dooks priprema i poseban live set, nakon kojeg će mix pult preuzeti resident DJ Emilio Dalbello. I ove srijede publika će imati priliku vidjeti vrhunske koreografije plesne skupine Atomic Dance Factory, koja je ove godine zasluženo branila boje Hrvatske na svjetskom prvenstvu u Hip Hop plesu, i to u Las Vegasu.

Tportal.hr će nagraditi jednog čitatelja sa stolom za četvero i bocom pića!

Nagradu je osvojila Sanja Smiljanić.