HIT SERIJA

Upoznajte scenarista 'Da Vincijevih demona'

31.10.2015 u 15:39

Bionic
Reading

David S. Goyer, poznat i po tome što je radio scenarij za Batmana i Supermana, jedan je od napoznatijih scenarista današnjice. Rad na seriji Da Vincijevi demoni predstavlja mu pravo zadovoljstvo, a nedavno je otkrio kako će se treća sezona koja se odnedavno prikazuje na FOXU dosta razlikovati od prethodnih dviju

'Samo u prve dvije epizode ima više specijalnih efekata nego što ih je bilo u cijeloj posljednjoj sezoni. Ova sezona obilovat će mnogim bitkama, pa ćete nekad imati dojam kao da gledate 'Igru prijestolja'. Osim toga, mnogi će glumci imati epizodne uloge, pa ćemo tako imati prilike vidjeti Hugha Bonnevillea poznatog iz serije 'Downton Abbey'', otkrio je Goyer.


Kada se prisjeti svih triju sezona, Davidu je jedan od najzanimljivijih trenutaka bio kad je radnju serije usmjerio prema Peruu, a pamti i scene iz pete epizode prve sezone u kojoj je prikazano suđenje Leonardu Da Vinciju.

Treća i finalna sezona ove povijesno-fantastične drame govori o turbulentnim mladenačkim danima Leonarda da Vincija kojeg tumači Tom Riley. Ovaj je junak riskirao život pokušavajući spriječiti svjetske katastrofe svojim izumima, a serija je otkrila njegov bogat i buran život otkrivajući portret čovjeka izmučenog darom nadljudske genijalnosti.

Hit seriju 'Da Vincijevi demoni' gledajte svake nedjelje na FOX Televiziji u 22 sata.


402512,402178,402163,402046