U POSEBNOM OZRAČJU

U zagrebačkom CineStaru održana premijera filma 'Iscjelitelj'

03.04.2014 u 15:39

Bionic
Reading

Priča o Europljaninu koji u 11. stoljeću odlazi u Perziju kako bi postao naj­bolji liječnik svoga vremena, 'Iscjelitelj' Noaha Gordona, nakon što je očarala milijune čitatelja širom svijeta krenula je u velikom stilu u osvaja­nje kino publike. Mnogobrojni poznati okupljeni na sinoćnjoj svečanoj pre­mijeri u CineStaru Zagreb potvrdili su da je ekranizacija bestsellera 'Iscjelitelj'film koji su s nestrpljenjem dočekali doslovno svi: od liječnika do glumaca i okorjelih rockera

Među uzvanicima tako se na 'Iscjelitelju' moglo vidjeti poznatog psihijatra dr. Milana Košutu, glumce Ornelu Viš­ticu i Filipa Juričića, voditelje Editu Misirić i Dorijana Klarića, kao i članove Psihomodo Popa koje se zaista rijetko susreće na ovakvim do­gađanjima, pogotovo u punom sastavu. No sve je ipak najviše iznenadila Ksenija Pajić koja je jučerašnju premije­ru iskoristila za predstavljanje nove boje kose. Popularna je glumica, nai­me, nakon 25 godina postala ponovo brineta. U CineStaru Zagreb opušteno su se družili i i predsjednik Uprave RTL Televizije Johannes Züll te predsjednik Uprave Blitza i član Uprave Bitz– CineStara Hrvoje Krstulović.

Prije projekcije uzvanici su uživali u orijentalnim delicijama posluženim uz originalnu scenografiju inspiriranu filmom, što je bio najbolji uvod u čari tajanstvenog 'Iscjelitelja'.

Foršpan filma 'Iscjelitelj'