OSIJEK, SPLIT I ZAGREB

U prodaji ulaznice za koncert i film Đorđa Balaševića

08.11.2010 u 19:13

Bionic
Reading

Prodaja ulaznica za koncerte Đorđa Balaševića u Zagrebu, Osijeku i Splitu i projekcije njegova filma prvijenca 'Kao rani mraz' počela je u ponedjeljak na brojnim prodajnim mjestima i preko web sjedišta Eventima

Đorđe Balašević u srijedu je održao konferenciju za novinare u Osijeku gdje je primijetio da je debitantskim filmom snimio svoj dugometražni spot budući da ga najavljivao još prije nekoliko desetljeća televizijskim novinarima u nedjeljnim popodnevima. 'Čuo sam da su Kinezi napravili svoju verziju 'Priče o Vasi Ladačkom, pa zašto ne bih i ja'', nasmijao je okupljene novinare glasoviti kantautor. U pratnji Panonske mornarice Đole kreće u obilazak mora koje se za njega proteže od Novog Sada do Maribora, a u Splitu će posuditi 'šalicu mora' kao što je to učinio i ljetos u Opatiji najavljujući jesensko-zimsko kolekciju gostovanja po Hrvatskoj.

Ulaznice za događaje u Osijeku, mogu se nabaviti po cijeni od 80 kuna za projekciju filma i 160 kuna za koncert putem web sjedišta www.eventim.hr i na prodajnim mjestima u videoteci Video Cross, Turističkoj zajednici Grada Osijeka, 'Glas Slavonije' Osijek – uredu za male oglase, Caffe baru 'Pit line' Osijek, Kavani 'Capuccino' Osijek, Turističkoj zajednici Baranje – Beli Manastir, TZ Donji Miholjac, Caffe baru Saloon Đakovo, Hotelu Park Našice, Marabu bar Vinkovci i rođendaonici Madagaskar Vukovar.

U Splitu cijena ulaznice za gornje tribine Spaladium Arene iznosi 160 kuna za donje tribine i parter 190 kuna, za Fan pit 230 kuna, a za premijeru filma 80 kuna. Osim na eventim.hr, ulaznice se mogu kupiti i na blagajni Spaladium arene.

Za treći, koncert u Zagrebu ulaznica košta za gornje tribine 160 kuna, donje tribine i parter 190 kuna, Fan pit 230 kuna, a za premijeru filma 80 kuna. Ulaznice se kupuju putem eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima.

U okviru turneje Đorđe Balašević i Panonska mornarica u organizaciji riječke agencije Thorax promotion, slavni novosadski glazbenik gostovanje u Hrvatskoj počinje s Osijekom gdje će se 27. studenog održati premijera filma 'Kao rani mraz', a sljedeći dan, 28. studenoga, koncert u dvorani Gradski vrt. Splitski spektakl počinje 10. prosinca koncertom u areni Spaladium, a dan kasnije je premijera filma. Vrhunac turneje bit će u Zagrebu gdje će se koncert održati 18. studenog u Areni, a sljedeći dan i premijera filma.