8. OŽUJKA

U prodaji posljednjih 80 ulaznica za koncert Bajage i Instruktora

25.02.2014 u 15:35

Bionic
Reading

Očekivano ogroman interes za tri Bajagina koncerta u Tvornici kulture rezultirao je prodajom gotovo svih ulaznica za subotnji nastup. U prodaji se nalazi posljednjih 80 karata za koncert kojeg će Bajaga i Instruktori odsvirati 8. ožujka i očekuje se da će te ulaznice prodati najkasnije do srijede ujutro.Ista situacija događa se i s koncertom u petak, 7. ožujka za koji je ostala neprodana tek jedna petina ulaznica i za koji se očekuje da će biti rasprodan do vikenda

Podsjećamo, Bajaga i njegovi Instruktori održat će od 6. do 8. ožujkatri koncerta u Tvornici kulture, a sve povodom 30 godina od njegovog prvo solo koncerta u karijeri, onog u Kulušiću 12. travnja 1984. godine. Koncerti u Tvornici bit će posvećeni Draženu Vrdoljaku, našem legendarnom novinaru i kritičaru, najzaslužnijem što je Bajaga upravo u Kulušiću predstavio svoj debi album 'Pozitivna geografija' i započeo jednu od najvećih glabenih karijera na ovim prostorima.

Bajagina serija koncerata u Tvornici imala je namjeru podsjetiti i na glasovite serije koncerata kakve su, naročito 80- tih godina, prakticirali bendovi u klubovima diljem
ondašnje države. I dok je bio uspjeh puniti primjerice Kulušić šest-sedam dana zaredom Bajagu će u tri nastupa u Tvornici vidjeti broj ljudi koji bi napunio klub iz Hrvojeve ulice čak devet puta.

Bajaga i Instruktori - 'Godine prolaze'

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 120 kuna do dana svakog koncerta Na dan svakog koncerta cijena će im iznositi 140 kuna.

Službena prodajna mjesta:

• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Prodajna mjesta Entria i entrio.hr
• Prodajna mjesta Eventima i eventim.hr