EKSKLUZIVNO NA PICKBOXU

Treća sezona Starzove serije Moć

08.07.2016 u 14:10

Bionic
Reading

Dugo iščekivana treća sezona Starzove kriminalističke drame Moć (Power) dolazi na Pickbox u ponedjeljak 18. srpnja. Treća, još uzbudljivija sezona Moći donosi nam 10 epizoda u trajanju od jednog sata i jedna je od najiščekivanijih serija

U novoj dinamičnoj sezoni James „Ghost“ Patrick (Omari Hardwick) vlasnik je novih noćnih klubova, više nije u narkokartelu i još se više zbližio s Angelom Lela Loren), svojom ljubavi iz mladih dana koja radi u odjelu za narkotike i zapravo traga za Ghostom kako bi ga uhitila. Ali u trenutku kada se učini da je Jamesov alter ego Ghost samo prošlost koja blijedi, dogodit će se nešto što će ga natjerati da preuzme odgovornost zbog bijega od života od kojeg se ne može pobjeći bez krvi na rukama.

Jamesov otuđeni prijatelj Tommy Joseph Sikora) ponovno se zbližio sa svojom djevojkom Holly i pokušava uspostaviti Lobosovu narkoorganizaciju, ali njegov glavni zadatak je ubiti svoga dojučerašnjeg prijatelja Ghosta. On bi pak napokon mogao imati sve što je želio, ali duhovi starog života pojavit će se i početi ga progoniti.


Autorica i izvršna producentica serije je Courtney A. Kemp. Curtis „50“ Cent Jackson, Mark Canton, Randell Emmett i Gary Lennon izvršni su producenti. Nemojte oklijevati, nego odmah pogledajte obje sezone serije Moć na Pickboxu i pripremite se za još uzbudljivije nove epizode treće sezone koje će na Pickbox pristizati ponedjeljkom u 21 sat.

Aktivirajte Pickbox https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/programski-paketi/maxtv/pickbox