DORA 2010

Tony Cetinski: Nitko neće starog jarca poput mene

05.03.2010 u 17:49

Bionic
Reading

Tony Cetinski smatra da na Dori trebamo dati prilike mladim pjevačima jer da stare jarce poput njega, kako se izrazio, više nitko ne želi slušati

Na ovogodišnjoj Dori natječe se, uz nekolicinu poznatih imena, većina pjevača i grupa za koje nitko nikada nije čuo, barem ne šira javnost, te mlade zvijezde koje su se imale prilike predstaviti u talent showovima poput Hrvatska traži zvijezdu

Budući da je Tony Cetinski bio u žiriju te birao mlade nade koje bi mogle postići uspjeh na hrvatskoj estradi, iznimno mu je drago što su dobili priliku natjecati se na Dori.

'Vrijeme je da damo mladima priliku jer na njima svijet ostaje i smatram da su zanimljiviji publici. Uostalom, tko želi slušati starog jarca poput mene?' našalio se Tony, koji će nastupati na finalnoj večeri Dore u zabavnom dijelu programa.

Od 'njegovih' kandidata, nastupat će Carla Belovari za koju ima samo riječi hvale i želi joj da napravi veliki uspjeh i što bolje prođe na natjecanju. Tony, ali i njegova ekipa dokazali su da su se trud i mukotrpne audicije isplatile te da će od 'tih malih' biti nešto.

Budući da Jelena Radan više ne sjedi u žiriju s Tonyjem i Foxom, zamijenila ju je vrckava Anđa Marić koja šokira javnost svojim ludim frizurama, što se Cetinskom iznimno sviđa.

'Njezina frizura je toliko velika da ne vidim Foxa od nje, a to sam od uvijek htio, da ga ne moram gledati. Dosta mi je što ga slušam', kazao nam je dobro raspoloženi Tony koji nakon generalne probe hrabrio Carlu Belovari koju su nazvali 'The Voice' (glas).