SAMO NJOJ VJERUJE

Tko je Ines Knauss, samozatajna sestra Melanije Trump

21.02.2017 u 09:35

Bionic
Reading

Otkako je postala Prva dama Amerike, Melanija Trump još je osamljenija. Jedina prava i iskrena prijateljica njezina joj je starija sestra Ines Knauss, koja se zbog nje preselila iz Slovenije u New York i živi svega nekoliko ulica od Trump Towera. Hoće li se njihov odnos promijeniti kada se sa završetkom školske godine Melanija preseli sa sinom Barronom u Bijelu kuću, tek će se vidjeti, no sudeći po sestrinskoj odanosti, i Ines bi se mogla preseliti u Washington

Otkako se 2005. godine udala za Donalda Trumpa, Melania Trump, rođena Knavs, našla se 'zarobljena' u zlatnom kavezu. Njezina osamljenost dodatno se pojačala otkako je njezin suprug i službeno postao 45. američki predsjednik, a automatski ona time i Prva dama.

Jedina osoba kojoj je u potpunosti predala sve svoje povjerenje, njezina je starija sestra Ines Knauss, koja se također doselila za sestrom u New York i živi svega nekoliko ulica od Trump Towera, u zgradi koja je također u Trumpovu vlasništvu.

Koliko je sestrinska ljubav jaka i koliko su njih dvije povezane, govori i podatak da je upravo Ines bila njezina vjenčana kuma, kada se 2005. godine u Palm Beachu udala za Trumpa.

Ines Knauss je umjetnica, a Melanija je objavila i portret njih dviju


Ines je starija sestra Melanije Trump (na fotografiji lijevo)


Fotografija roditelja Ines i Melanije

Starija sestra posebno je osjetljiva na Melaniju te često koristi i svoj Facebook profil kako bi se 'obračunala' sa svima onima koji šire laži o njezinoj mlađoj sestrici. Ines, koja se u javnosti rijetko pojavljuje s Melanijom te su američki mediji uspjeli pronaći samo jednu zajedničku fotografiju iz davne 2005. godine, kada su zajedno bile na modnoj reviji, rado objavljuje sestrine fotografije, osobito one iz djetinjstva, koje potpisuje samo s velikim slovom M.

Sve zanima kako će se preseljenje u Bijelu kuću odraziti na sestre, koje su cijeli život izrazito bliske. Jedan duži period živjele su zajedno u Sloveniji, prvo s ocem Viktorom u iznajmljenom stanu, a potom im je on kupio stan u kojem su njih dvije zajedno živjele. Nakon selidbe u New York, ponovno su živjele na malenoj udaljenosti jedna od druge. Sa završetkom školske godine, Melanija će napustiti njujorški dom, u kojem je provela 12 godina, a hoće li za njom u Washington otići i Ines, doznat će se kroz nekoliko mjeseci.


Na svom Facebook profilu Ines rado objavljuje fotografije Melanije iz mladosti


Potpisujući slike, sestru oslovljava samo slovom M


Melanija s majkom snimljena 1972. godine


Sestri je rođendan čestitala fotografijom s njezina prvog rođendana