NAGRADNJAČA

Tko ide na festival Terraneo

20.06.2011 u 10:45

Bionic
Reading

Terraneo, festival koji će kroz nepuna dva mjeseca po prvi puta ugledati svjetlo dana, pripremio je čitateljima tportala ugodno iznenađenje. Deset sretnika koji će sudjelovati u nagradnoj igri očekuje petodnevno ljetovanje uz fantastičan glazbeni program, pregršt sportsko-zabavnih sadržaja kao i pokoja ekološka lekcija. Dodatnih 10 čitatelja može osvojiti aktualne albume La Roux i Crystal Castles.

U trajanju od 9. do 13. kolovoza 2011. godine, u samom središtu naše obale – Šibeniku, održat će se veliko open-air događanje: glazbeni eko festival Terraneo!

Glazbeni program od 9. do 11. kolovoza održavat će se na tri open air pozornice - Terra, Aqua i Areo te dvije DJ pozornice smještene u hangarima u Aerozoni – službenoj zoni Terranea (MTV HANGar & Muzika.HangaR).
Glazbeni program 12. i 13. kolovoza održavat će se u Aerozoni koju čine Aero open-air pozornica i dvije pozornice u hangarima.

Bendovima The Fall, The National, La Roux, Crystal Castles, Janelle Monae, The Raveonettes i Mogwai pridružiti će se još mnoga poznata imena domaće i internacionalne glazbene scene.

Više o festivalu saznajte na www.terraneofestival.com

Prvih 10 čitatelja koji točno odgovore na navedena tri pitanja osvaja festivalsku ulaznicu, a sljedećih 10 čitatelja aktualni album bendova Crystal Castles ili La Roux!

Po jednu ulaznicu za festival osvojili su:

Ana Rašić
Viktoria Zanatić
Ana Zerec
Katarina Mikulić
Neven Stošić
Siniša Milković
Svjetlana Rezo
Matija Mikac
Marta Jevtić
Ivona Bitte

CD-e su osvojili:

Ivana Putnik
Lucija Mardešić
Maja Penić
Leo Jerkić
Ivana Marciuš
Marijana Zrnčević
Petra Ljubičić
Ana Osrečki
Ksenija Prodan
Andreja Petrović