IZAZIVAČI DOLAZE

Tko će izazvati gazdu?

23.03.2009 u 14:48

Bionic
Reading

Prilikom jučerašnjeg okupljanja oko krijesa, 'čuvar šume' najavio je dolazak farmera izazivača, što je unijelo pomutnju u mirnu atmosferu na imanju

Tijekom večeri, dok je Renman u monologu objašnjavao sva nova pravila i zaduženja, dočekalo ga je neugodno iznenađenje. U jednom trenutku prišao je 'čuvar šume', tj. lugar, koji je predao pismo gazdi u kojem je pisalo: 'Sve što je lijepo kratko traje, a to se odnosi na tvoju vladavinu ovdje. Izazivamo te da preuzmemo tvoju vlast i da unesemo promjene na farmu!' Renmanu je trebalo nekoliko trenutaka da shvati da netko želi zauzeti njegovo poziciju.

Farmeri su uzbuđeno pričali o sadržaju pisma uviđajući da dolaze novi farmeri. Da bi smirio strasti i pomutnju farmera, izjavio je: 'E pa sad, koliko god da ih dođe ovdje, ne mogu mi ništa, jer ja imam najvećeg igrača sebi iza leđa, a on se zove gospodin Bog.' Pokušavao je ohrabriti farmere te dodao da će svatko tko dođe na farmu otići podvijena repa te da će ostaviti srce i kosti u dvoboju.

U jednom trenutku čuo se glas iz pozadine: 'Svi gledajte Renmana!' Možda je to taj igrač, božanski glas o kojem je Renman pričao.

 

Pogledajte video: