NAGRADNJAČA

The Orange Strips u Tvornici kulture

07.09.2012 u 11:04

Bionic
Reading

9. rujna u Tvornici kulture nastupa grupa The Orange Strips, indie rock sastav iz Labina koji je aktivan od 2003. godine. Mi smo za svoje čitatelje pripremili 2x2 ulaznice za koncert.

Njihov zvuk je vrlo brzo prepoznat od publike pred kojom su nebrojeno puta zasvirali. Nastupali su u velikom broju klubova, festivala, sve češće izvoze svoju svirku nastupajući van naših granica.

1. srpnja 2008., službeno izlazi album prvijenac, imena 'Follow LP', koji odmah po objavljivanju nailazi na redom pozitivne kritike i odlično je medijski popraćen.

2009. godina donosi nastavak promocije albuma, osim koncertnih gostovanja, gostuju na lokalnim televizijskim postajama, radio stanicama… U veljači je odrađeno snimanje Garaže na HRT-u, koja je na HRT-u prvi put emitirana 25. travnja 2009. te dva nastupa, u Zagrebu i Ljubljani na kojima su Stripsi dobili priliku svirati kao predgrupa britanskom sastavu Maximo Park. The Orange Strips su nominirani i u dvije kategorije regionalne diskografske nagrade Indexi u Sarajevu.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Marta Lučić
Marin Mikulić