SVEN MEDVEŠEK

'Teško mi je povesti cijelu obitelj na premijeru'

11.05.2015 u 15:48

  • +2

Poznati s djecom na premijeri filma Prdoprah doktora Proktora

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Bionic
Reading

U kinu CineStar Novi Zagreb održana je svečana premijera moderne bajke 'Prdoprah Doktora Proktora'. Maleni obožavatelji i njihova pratnja nestrpljivo su čekali prikazivanje ove sinkronizirane obiteljske bajke. Među brojnim poznatima bio je i glumac Sven Medvešek s dijelom svoje obitelji

'Teško je povesti cijelu obitelj jer su veća djeca raštrkana, ali većinu sam poveo. To su oni koji su bili dostupni', rekao je Sven Medvešek. Glumac se osvrnuo na premijeru filma 'Prdoprah Doktora Proktora' te kaže kako ne voli američku struju, već europske ili druge produkcije.

'To mi je nekako draže i blaže u filmskom prikazu. Ovdje su klišejizirani likovi, ali lijepo je kad se netko zabavlja stvarajući svijet s klincima', pojasnio je. Trenutno, kaže, iščekuje odmor na koji posljednjih godina odlazi na jug Jadrana, iako je prije više ljetovao na sjeveru. Kad je na odmoru, onda je to aktivno opuštanje.

'Piliti nešto, kopati.. To uvijek volim raditi. Radoholik sam i ne mogu biti miran. Volim nekome nešto pomoći, više volim raditi, a ne ležati. Volim i ležati na suncu, ali ne mogu ležati tjedan dana - radim to samo jedan dan', otkrio je glumac. Kad ne radi, najviše voli biti sa svojim klincima.

'Hendlam ih tako da sam skroz opušten', priznao je, dodajući kako se u odgoju i pristupu djeci trudi držati crtu 'strogoće' kakvu si je zadao.

'Dok ne vidim da netko jaši, jer imam među svojom dječicom malog Ovna koji je jači od moje tvrdoglavosti, onda popustim', kroz smijeh kaže Sven.