BRAČNI ŽIVOT

Tatjana Cameron Tajči proslavila 16. godina ljubavi

05.12.2015 u 09:40

Bionic
Reading

Jučer je za Tatjanu Cameron Tajči bio poseban dan, proslavila je godišnjicu braka s Matthewom Cameronom. Ljubav s voljenim suprugom danas, nakon 16. godina, njeguje s istim žarom, romantičnim iznenađenjima i nježnostima. Svoju sreću podijelila je s obožavateljima na društvenim mrežama, gdje je Matthewu napisala nježnu poruku

'Osjećam se zahvalno za naših 16 godina dobrih, loših stvari i onih između. Učinimo još puno toga zajedno, ja sam spremna', napisala je 45-godišnja pjevačica na svom Facebook profilu. 

Dvadeset godina kasnije njeni hitovi ne silaze s repertoara kućnih tuluma i klupskih slušaonica kad je potrebno 'zagrijati' atmosferu. Nakon hrvatske glazbene karijere, Tajči je sreću i ljubav pronašla u Americi uz producenta Matthewa Camerona za kojeg se udala 1999. godine. Upoznala ga je preko sestara karmelićanki kojima je bila glazbena urednica i pjevala na misama. U braku su dobili trojicu sinova, 13- godišnjeg Dantea, 12-godišnjeg Evana i 9-godišnjeg Blaisea.

Tatjana Cameron se i dalje bavi pjevanjem duhovne glazbe te nastupa u katoličkim crkvama. Smatra da je ostvarila san što se glazbene karijere tiče jer je u SAD-u održala tisuću gospel koncerata. Posebno je ponosna i što je pokrenula svoj kanal na YouTubeu, čija je perjanica emisija 'Waking up in America' u kojoj su joj brojni uspješni Amerikanci otvorili dušu.

#anniversary #marriage #adventure

Posted by Tatiana Cameron - Tajci on 4. prosinca 2015