KRV NIJE VODA

Tatinim stopama: Jolina kćerka zapjevala s Huljićem

14.03.2016 u 15:07

Bionic
Reading

Joško Čagalj Jole već 15 godina uspješno gradi svoju pjevačku karijeru, a njegovu popularnost možda naslijedi i njegova najstarija kćerka. Devetogodišnja Iva nedavno je imala svoj prvi pjevački nastup na kojem je nastupila s Tončijem Huljićem i Madre Badessom te Tončijevom kćeri Hanom Huljić. Ponosni tata Jole pohvalio se fotografijama na svom profilu na Facebooku

'Moja Iva zapjevala je s Tončijem Huljićem i Madre Badessom veliki hit Magazina 'Ti si želja mog života'. Moj ponos', napisao je ponosni pjevač pored fotografija svoje najstarije kćeri. Djevojčica je očito povukla tatine gene pa se na pozornicu popela bez imalo srama i kao prava mala profesionalka odradila prvi nastup s Tončijem Huljićem i Madre Badessom te Tončijevom kćeri Hanom Huljić.

Upravo je za svoju najstariju kćer Jole isticao kako mu najviše sliči jer je poput njega vesela i voli društvo. Već nekoliko godina djevojčica pleše balet, a kako tata kaže, ima mota i za glazbu.
'Možda će se baviti plesom i glazbom općenito, a možda će pjevati samo u društvu. Kako god bilo, tatinu podršku uvijek će imati', izjavio je Jole.

Hoće li tatina mezimica krenuti njegovim stopama i izgraditi pjevačku karijeru, ostaje da vidimo. Najveći zabavljač među domaćim pjevačima sa suprugom Anom ima i sedmogodišnju kćer Emu i trogodišnju Tiju.

Moja Iva je zapjevala s Tonči Huljićem i Madre Badessom veliki hit Magazina 'Ti si želja mog života'. Moj ponos ❤️

Posted by Joško Čagalj - Jole on 11. ožujka 2016