UHVAĆENI U LJUBAVI

Tarik i Lejla vole se ludo, kao prvog dana

06.06.2015 u 11:28

Bionic
Reading

U zagrebačkom Satiričkom kazalištu Kerempuh jučer je otvoren festival 39. Dani satire Fadila Hadžića. Posebnu pozornost plijenili su glumac Tarik Filipović i njegova lijepa supruga Lejla koja je i ovoga puta odabirom haljine primala brojne komplimente, a nakon premijere svojeg je supruga nagradila - poljupcima!

Iako broje osam godina bračne ljubavi, glumac Tarik Filipović i njegova supruga Lejla, prelijepa bivša Miss Hrvatske a danas uspješna poduzetnica, vole se kao prvog dana poznanstva. Dokazali su to nebrojeno mnogo puta, a posljednji put sinoć na Danima satire, nakon Tarikove premijere. Zaljubljeni pogledi, zagrljaji i poljupci samo su mali dokaz ljubavi koja među njima traje godinama. U listopadu prošle godine Zagreb je postao bogatiji za još jedan concept store. Lejla Filipović sa svojom je vjenčanom kumom Dunjom Barbarić otvorila je LD store, dućan nazvan prema prvim slovima njihovih imena te zaplovila modnim, poduzetničkim vodama.

Ona i Tarik roditelji su dvojice sinova: Dine i Armana, koji upravo završava prvi razred osnovne škole. Oboje su iznimno posvećeni obitelji i poslu pa nisu redoviti sudionici društvenih događaja. Ipak, praizvedbu omnibusa 'Ko živ, 'ko mrtav' spisateljskog trija Mate Matišića, Svetislava Basare i Hriste Bojčeva, koji na satiričan način propituje nedavnu povijest zemalja bivše Jugoslavije i odnos Balkana prema Europskoj uniji, kojom je sinoć u zagrebačkom Satiričkom kazalištu Kerempuh otvoren festival 39. Dani satire Fadila Hadžića, nisu željeli propustiti.

Tarik i Lejla Filipović bračne zavjete izmjenili su 2007. godine


382983 ,373421 ,373139 ,367316