NOGOMETAŠI U KAZALIŠTU

Tarik Filipović: Naši reprezentativci su prefini i zatvoreni

12.11.2015 u 15:10

  • +3

Hrvatski nogometni reprezentativci pogledali predstavu Spektakluk

Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoić/PIXSELL

Bionic
Reading

Nogometni reprezentativci u Satiričnom kazalištu Kerempuh pogledali su predstavu 'Spektakluk', u režiji i glavnim ulogama Renea Bitorajca i Tarika Filipovića. Nakon predstave nastavili su se družiti u foajeu kazališta, a pale su i zajedničke fotografije

Već je duga tradicija to da u Kerempuh dolaze sportaši, a uz originalan Reneov i Tarikov humor, naši reprezentativci sinoć su se dobro opustili i zabavili.

'Dečki su baš uživali u predstavi i rekli su nam da im je bilo jako dobro. Vidio sam se sa Srnom, kojeg poznajem otprije, ali se dugo nismo vidjeli sve do sinoć. Bilo ih je lijepo vidjeti na okupu, svi su jako simpatični. Čak su prefini i zatvoreni', rekao nam je kroz smijeh Tarik Filipović. 'Vatreni' su, kaže glumac, uoči prvenstva u Francuskoj gledali Kerempuhovu predstavu 'Vježbanje demokracije'.

'Ako i ovoj reprezentaciji donesemo malo sreće u Rusiji, bit će super', ističe Tarik. Kao velik nogometni zaljubljenik, on ide na utakmice i redovito ih prati.

'Dinamo je moj klub u Hrvatskoj, a repku smo Rene Bitorajac pratili kao navijači na svjetskim i europskim prvenstvima dosta puta', rekao je. Dodaje kako mu je nogomet puno više od sporta.

'Nogomet mi je ogromno veselje. Kad je dobra utakmica, cijeli dan sam sretan i uzbuđen', otkrio je glumac. Njegovim stopama krenuo je sedmogodišnji sin Arman, a trenira u Rudešu.

'On je u nogometu više nego ja, a stariji sin Dino je trenirao nogomet, ali se ipak opredijelio za veslanje. Drago mi je što su oboje u sportu', izjavio je. Trenutno radi na predstavi 'Maratonci trče počasni krug' u Kerempuhu, a u pripremi mu je i novi show na HTV-u.