KAD MUŠKARCI BIRAJU

Tanja i Vlaho vole modni pečat Davida Beckhama

17.02.2016 u 12:24

  • +11

Poznati u H&M-u obavili kupovinu kolekcije Davida Beckhama

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Među više od stotinu uzvanika koji su jučer uživali u ekskluzivnom pre–shopping događaju na kojem je predstavljena kolekcija MODERN ESSENTIALS SELECTED by David Beckham bio je i glazbenik i maneken Vlaho Arbulić u društvu svoje životne partnerice Tatjane Dragović. Vlaho je uz glumca Mirana Kurspahića i nogometaša Jerka Leku bio među prvima koji je odjenuo modne komade iz Beckhamove kolekcije

Mnogi parovi koji ne kriju svoju ljubav prema modi poput Tatjane Dragović i Vlahe Arbulića te Mirana Kurspahića i njegove djevojke Nine Mije Čikeš sinoć nisu zaobišli promociju nove modne kolekcije Davida Beckhama za proljeće 2016. u H&M-u u centru grada.

Preko stotinu uzvanika iz društvenog života imalo je priliku kupiti komade iz nove kolekcije MODERN ESSENTIALS SELECTED BY DAVID BECKHAM koja se svidjela i nogometašu Jerki Leki i njegovoj supruzi Ivi.

Ekskluzivna pretpremijerna kupnja (pre–shopping) okupila je brojna poznata lica među kojima su bili i Borna Rajić, Ecija Ivušić, Ogi Antunac, Tihana Harapin, Ines Preindl, Damir Kedžo, Mario Možnik, Sonja Kovač, Duško Modrinić i brojni drugi.


I Borna Rajić ljubiteljica je muške mode


Ecija Ivušić stigla je bez pratnje novog dečka Marija Mesaroša

Sportska ikona David Beckham snimio je najnoviju H&M-ovu kampanju za proljeće 2016. na ulicama Lisabona na kojima David shvaća da svi žele biti odjeveni kao on. Kampanja kreće 18. veljače na televiziji i u kinima te online na hm.com. To je druga Beckhamova suradnja s redateljem Fredrikom Bondom u kojoj se nastavlja tema posljednje reklame s komičarom Kevinom Hartom odjevenim isto kao David.

David Beckham za H&M