SLAVLJE S JELENOM

Tajno putovanje Novaka Đokovića za godišnjicu braka

11.07.2016 u 18:55

Bionic
Reading

Nakon što je ispao s Wimbledona, najbolji tenisač svijeta vratio se u Monaco i posvetio pripremama za Olimpijske igre u Rio de Janeiru. Unatoč prenatrpanom rasporedu, Novak Đoković odlučio je iznenaditi suprugu Jelenu u povodu druge godišnjice braka. U najvećoj tajnosti, prema pisanju srpskih medija, organizirao je kratak odmor za suprugu i sina pa su se uputili na jahtu koja se nalazi na tajnoj lokaciji

'Nisam nikada sumnjao da ćemo ti i ja biti zauvijek zajedno, ljubavi! Sretan sam što te imam u svom životu!' napisao je najbolji tenisač svijeta Novak Đoković ispod fotografije supruge Jelene i njega, a koju je postavio na svojem Instagramu povodu druge godišnjice braka.

Kako pišu srpski mediji, Đoković je Jelenu odlučio iznenaditi putovanjem na tajnu lokaciju, o kojoj nitko ništa nije smio znati prije nego što stignu tamo. Jelena je samo nekoliko dana prije godišnjice boravila bez Novaka i sina Stefana na nepoznatoj lokaciji, za koju je ispod fotografija napisala kako se nalazi u džungli te kako je oduševljena ljepotama tog kraja, a za vrijeme njene odsutnosti, Novak je odlučio isplanirati kratak odmor. Budući da je ispao s ovogodišnjeg Wimbledona te se trenutačno u potpunosti posvetio pripremama za Olimpijskeigre, je miru je mogao sa svojim najbližim ljudima do u detalj napraviti plan za bijeg njihove male obitelji.

Vjenčanje Jelene i Novaka Đokovića održano je na Svetom Stefanu u Crnoj Gori

Uz pomoć kuma Nevena, rezervirao je hotel na jednoj egzotičnoj destinaciji i posadi jahte najavio putovanje. O svemu nije niti riječi rekao Jeleni, koja se vratila s putovanja kako bi zajedno otišli na večeru u Monte Carlu povodom godišnjice braka. Kako bi sve što duže ostalo u tajnosti, Novak je zamolio dadilje, koje se brinu oko malog Stefana, da spakiraju kofere za obitelj, zatim je dogovorio s timom koji radi u fondaciji 'Novak Đoković', a čija je predsjednica Jelena, kako ne bi zakazali joj sastanak u to vrijeme, a potom je zamolio posadu svoje jahte da se upute na tajnu lokaciju gdje će im se, navodno, već jutros pridružiti obitelj Đoković.

I was never in doubt that it would be me and you forever amore. Blessed to have you in my life @jelenadjokovicndf ??

Fotografiju objavljuje Novak Djokovic (@djokernole)

Dirljiva objava u povodu druge godišnjice braka

I za prvu godišnjicu braka Đoković je čestitao supruzi putem Instagrama

Ljubavna priča Novaka Đokovića i supruge Jelene počela je još 2005., kada su oboje bili srednjoškolci, a svoju ljubav okrunili su brakom na velikom vjenčanju koje je 2014. održano na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Na glamuroznom vjenčanju, koje je do posljednjeg trenutka držano koliko-toliko u tajnosti, pojavile su se mnoge poznate osobe, a iako su, zbog prodaje prava na ekskluzivne fotografije britanskom časopisu Hello! s kojim su sklopili dogovor da sav prihod od prodaje bude namijenjen za pomoć poplavljenim područjima, sve uzvanike zamolili da ne dijele njihove fotografije s vjenčanja, na svom Instagramu Sofija Milošević, djevojka srpskog tenisača ViktoraTroickog, objavila je djelić atmosfere.

Jelena is pregnant and we will be parents soon!!! #blessed #excited #InLove

Fotografiju objavljuje Novak Djokovic (@djokernole)

Putem Instagrama obožavatelje je obavijestio i da će postati roditelji

Samo tri mjeseca nakon vjenčanja, Jelena i Novak Đoković postali su ponosni roditelji malenog Stefana koji s mamom često bodri tatu s tribina.

Precious moments ❤️ #love #family

Fotografiju objavljuje Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Maleni Stefan kruna je ljubavi Jelene i Novaka Đokovića

434116,429647,427507,420233