MODNI POTPIS

Tajna renesansne ljepotice s Mrletove majice

12.02.2016 u 12:34

Bionic
Reading

Grupa Let3 oduvijek je bila, osim po glazbenom izričaju, posebna i po originalnom i neobičnom modnom potpisu. Osnivač i basist riječke rock grupe Damir Martinović Mrle tako se na sinoćnjoj premijeri serije 'Vinil' pojavio u majici koju je krasila naga ljepotica renesansnih oblina

Styling riječkih rokera, atraktivne kostime na temu 'Angela Merkel sere' grupi Let 3 osmislio je poznati kostrenski dizajner Juraj Zigman.

'Svi kostimi i majice rezultat su zajedničke inspiracije. Ponosni smo što smo ostvarili suradnju sa Zigmanom', rekao je Mrle. Njegova partnerica Ivanka Mazurkijević oduševljena je, kaže, Zigmanovim kostimima i nema ništa protiv da Mrle nosi onu koju krasi renesansna ljepotica.

'Igrali smo se sa simbolima masona, anđela koji broje novac i drugima, a sve kako bi što bolje pasalo uz njih i temu. Ideja za kostime potekla je od njih. Ja se ne bih sjetio takvih stvari, mora me netko inspirirati da bih došao do toga. Volim surađivati s njima, jer su zabavni i fleksibilni. U Hrvatskoj nas guše razni kreativni stereotipi pa mene rad s njima baš opušta', kaže dizajner. S Mrletom je surađivao i ranije jer mu je on pripremio glazbu za dvije revije.

'Mrle se baš posvetio tome i velika mi je čast surađivati s takvim umjetnikom koji ne robuje trendovima', rekao je dizajner.
Drago mu je što je, osim suradnje sa Severinom i Jelenom Rozgom, mogao raditi i sa svojom sugrađanima rokerima. S njima je, kaže, mogao napraviti nešto ludo i drukčije u stilu pop culture trasha