BIVŠI PETRE SANADER

Tajanstveni Andrej Dojkić u jako seksi izdanju

09.06.2015 u 10:50

Bionic
Reading

Nakon uloge Leona u Senečićevim 'Glembajevima' koji već mjesecima publiku ne ostavljaju ravnodušnom diljem Hrvatske i izvan nje, 34-godišnji Osječanin ima novi glumački izazov. Ovaj put utjelovit će Isusa u novoj predstavi Žorža Para 'Legende' Miroslava Krleže čija je premijera 2. srpnja na Gvozdu

Samo zbog toga, ali i novog projekta kojim će uskoro iznenaditi javnost Andrej je tijelo doveo do savršenstva, ali i odradio dosad najzanimljivije fotosnimanje u karijeri. Osim po glumačkim ostvarenjima, Dojkić je poznat i po bivšoj velikoj ljubavi s Petrom Sanader.

Kad je 34-godišnji glumac Andrej Dojkić u pitanju iznenađenja nikad ne manjka, a ono što slijedi zasigurno će zaintrigirati kazališnu publiku. Uvijek suzdržan kad je njegov intimni život u pitanju, Andrej rijetko otvara vrata svoje privatnosti, ali ponekad i riječi nisu potrebne jer fotografije govore više od njih.

Naime na svom profilu na Instagramu objavio je fotografiju koja nije tek razglednica njegove svakodnevice, a na jedno pitanje smo i dobili odgovor. Odakle povod za zanimljivi fotossesion u kojem se puno toga razotkriva u društvu tajanstvene ljepotice pred fotoobjektivom poznatog fotografa Željka Koprolčeca?

'Odgovor bi bio Isus. Naime nakon Krleže, opet sam u Krleži. Riječ je o njegovoj drami 'Legende' koju režira Žorž Paro, a premijera je 2. srpnja na Gvozdu. Glumim Isusa, a tim povodom napravili smo zanimljiv fotossesion. Mlada dama nije glumica već model Nela Kreš koja je tu bila za potrebe snimanja. U predstavi igraju još Matko Knešaurek moju (Isusovu) sjenu i Nancy abdel Sakhi', objasnio nam je glumac koji je za nove velike projekte o kojima zasad šuti, dotjerao figuru.

'Za sve postoji razlog, ali o tom potom. Fotografijama sam jako zadovoljan, svaki izlet u nepoznato za mene je zanimljiva priča pa tako i ova', zaključio je glumac koji kad se dodirnu žene u njegovom životu drži zavjeta šutnje. Dojkićeva prva velika ljubav bila je Petra Sanader, a posljednja veza bila je ona s menadžericom Evom Legati koja je okončana prije godinu i pol dana. Otada je Andrej zaokupljen poslom, a ljubav je zasad u drugom planu.