SVLADALE JE EMOCIJE

Suze i pad Helen Mirren u Berlinu

10.02.2015 u 13:01

Bionic
Reading

Preduga zelena haljina od čipke priuštila je vitalnoj britanskoj glumici probleme na berlinskom crvenom tepihu gdje se spotakla o rub stepenice i pala, a zatim se rasplakala na svečanoj premijeri novog filma 'Woman in Gold' u kojem glumi židovsku izbjeglicu

Uvijek dostojanstvena britanska glumica Helen Mirren priuštila je sinoć publici pravu malu predstavu na filmskom festivalu u Berlinu.

Prvo se zbog preduge elegantne zelene haljine spotakla na crvenom tepihu i pala na stepenicama, a onda su je svladale emocije na svečanoj premijeri filma 'Woman in Gold' Harveyja Weinsteina pa je zaplakala pred publikom zbog istinite životne priče pretočene na film u kojem igra glavnu ulogu. Naime, Helen glumi Židovku koja pokušava vratiti obiteljsku vrijednu sliku Gustava Klimta koju su za vrijeme rata ukrali nacisti.

Svoje oduševljenje Helen nije skrivao ni njezin partner u filmu Ryan Reynolds koji se nekoliko puta tijekom večeri našao u njezinu zagrljaju. Iako će uskoro navršiti 70 godina, Helen svojim mladolikim duhom svoje filmske partnere i kolege ne ostavlja ravnodušnima.

I dok neke glumice zbog godina gube poslovne angažmane, kod oskarovke Helen situacija je suprotna. Nedavno je u 69. godini postala zaštitno lice kozmetičke kuće L'Oreal Paris.