BILLBOARD AWARDS

Suze Gwen Stefani i Madonnino iznenađenje

23.05.2016 u 10:45

Bionic
Reading

Ovogodišnja pobjednica dodjele glazbenih nagrada Billboard Music Awards u Las Vegasu je Adele koja je slavila u pet najvažnijih kategorija, a pokazala je novi video za singl 'Send My Love'. Madonna je uz Stevieja Wondera odala emotivnu počast Princeu, a Gwen Stefani nije mogla spriječiti suze nastupivši u duetu s novim partnerom Blakeom Sheltonom

Jučerašnju dodjelu glazbenih nagrada Billboard Music Awards u Las Vegasu obilježile su tri žene. Prva je, naravno, Adele koja je proglašena najboljim izvođačem, najboljim ženskim vokalom, ima najuspješniju pjesmu 'Hello' i album. Zbog turneje britanska glazbenica nije mogla prisustvovati dodjeli nagrada, ali javila se video streamom te promovirala novi video za singl 'Send My Love'.

Madonna je, pak, nastupila odjevena u kreaciju nalik onima koje je Prince volio nositi. Njezin nastup u Las Vegasu bio je posvećen ujedno i njezinu preminulom kolegi i prijatelju kojem je odala počast otpjevavši pjesme 'Nothing compares 2U' i 'Purple rain' kad joj se na pozornici pridružio Stevie Wonder. Bio je to ujedno i najljepši te najemotivniji trenutak večeri.

'Hvala ti na svemu što si nam dao', bile su riječi kraljice popa.


Madonna i Stevie Wonder

Svojih pet minuta sinoć imala je i Gwen Stefani, s upečatljivim duetom s glazbenikom i partnerom Blakeom Sheltonom. Zaljubljeni glazbeni par izveo je pjesmu 'Go Ahead and Break My Heart' koju je Stefani posvetila bivšem suprugu i njihovoj burnoj rastavi nakon što ju je Gavin Rossdale godinama varao s dadiljom njihovih sinova.


Ljubav je zacijelila rane - Gwen Stefani i Blake Shelton


Britney Spears, Rihanna, Kate Beckinsale, Heidi Klum i Mila Kunis

Gwen Stefani i Blake Shelton
Madonna