ECIJA OJDANIĆ

'Suprug i ja često razmjenjujemo seksi poruke'

23.02.2016 u 15:21

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Kud puklo da puklo' gostovala je u 'Paprenim kuglicama' InMagazina Nove TV. Ecija Ojdanić otkrila je paprene detalje iz svog života - tajnu uspješnog braka, što misli je li sramota da muškarac zarađuje manje od žena, je li maštanje o drugom muškarcu prevara bračnog partnera...

'Morate se voljeti, nikako zanemariti partnera i kad dođu djeca, obaveze, partner treba biti na prvom mjestu', rekla je u InMagazinu Ecija Ojdanić za pitanju o tajni uspješnog braka. Glumica je na pitanje je li razigrano maštanje o drugom muškarcu prevara bračnog partnera rekla da sve što pomaže dobrom i kvalitetnom intimnom odnosu, ništa nije naodmet.

'Koliko često razmjenjuješ sa suprugom mobitelom seksi poruke?' upitana je glumica. Na to je kratko odgovorila: 'Dovoljno često!' Po njoj nije sramotno kad muškarac u vezi zarađuje manje od žene, a na pitanje koliko se puta probudila uz potpunog neznanca, ne sjećajući se detalja prošle noći, kroz smijeh je odgovorila - nikad. Kad bi se odrekla glume, radije bi bila političarka nego striptizeta. Ne sjeća se svog najluđeg izlaska s prijateljicama.


Ecija je bez imalo sustezanja u rubrici 'Paprene kuglice' odgovorila na sva postavljena pitanja


Priznala je da često sa suprugom Robertom Orhelom razmjenjuje seksi poruke