PREDOZIRANJE LIJEKOVIMA?

Suprug Brittany Murphy odbio obdukciju

21.12.2009 u 10:12

Bionic
Reading

Suprug preminule Brittany Murphy, Simon Monjack, navodno je rekao osoblju u bolnici Cedars-Sinai da ne želi da obave autopsiju na tijelu njegove supruge. No usprkos njegovim željama, autopsija će se ipak obaviti, a obavljeni su i toksikološki testovi čiji će rezultati biti poznati tek za šest tjedana

Premda se pričalo da je ovisna o lijekovima, glumica je to redovito opovrgavala. Svojedobno je rekla da ne smije uzeti ni najobičniji lijek za prehladu, jer bi joj od toga 'eksplodiralo srce'. Nagađa se da je imala problema sa štitnjačom, kao i dijabetesom. Navodno je zadnjih nekoliko dana imala simptome slične gripi koje je liječila lijekovima koje joj je izdao liječnik. U nedjelju ujutro je povraćala i članovima obitelji je rekla da se osjeća jako loše.

Srčani udari čest su uzrok smrti mnogih dijabetičara, tvrde medicinski stručnjaci, a u slučaju da je zbilja imala problema sa štitnjačom, čime se može objasniti njezin nagli gubitak težine, simptomi bi se još više pogoršali. No, ono što ne ide u prilog teoriji o prirodnoj smrti je velika količina lijekova kao i recepata za lijekove pronađenih u njezinoj kući.

Prije nekoliko godina, Brittany je naglo smršavjela pa se nagađalo da ima poremećaj u prehrani, no sve glasine oko anoreksije oštro je opovrgavala. 'Da ste upoznali moju mamu i ostatak obitelji, shvatili biste da nijedna od tih glasina nije istinita, a ja s vama sada uopće ne bih razgovarala. Vjerujte da bi netko intervenirao jer smo svi jako bliski. Kad nešto pođe po zlu, svi se okupimo, odgojena sam na taj način', rekla je Brittany.

Patolozi trenutačno istražuju uzroke smrti 32-godišnje glumice, no oni koji su je poznavali, kažu da se mogao predvidjeti ovakav tragična kraj. Osobe bliske njoj najviše je zabrinjavao njezin nagli gubitak kilograma.

'Izgledala je jako mršavo, čak bolesno. Djelovala je kao da dugo ništa nije pojela, a koža joj je bila užasna', rekla je jedna osoba koja je bila bliska glumici. S tim se slažu i urednici magazina koji zadnjih tjedana uopće nisu objavljivali njezine fotografije s raznih promocija, jer je na njima izgleda bolesno i izgladnjelo.