NAGRADNJAČA

Štrumpfovi vas nagrađuju

07.08.2013 u 12:39

Bionic
Reading

Godine 2011. kada je u kina došao prvi nastavak Štrumpfova dokazana je teorija da 50-godišnji uspjeh ovih likova u svakom mediju nije slučajan.

Otkad su se prvi put pojavili na stranicama belgijskog stripa 1958. godine, Peyovi Štrumpfovi zabavljali su djecu i odrasle diljem svijeta, oživljavajući u stripovima, knjigama, televizijskim serijama, filmovima, video igrama, javnim nastupima, figurama (prodano ih je preko 300 milijuna)… i konačno su zavladali i svjetskim kino box-officeom. Film 'Štrumpfovi' bio je uistinu globalni fenomen, zaradivši preko 560 milijuna dolara na svjetskim kino blagajnama.

Radnja drugog nastavka 'Štrumpfova' odvija se u Parizu, za razliku od prvog koji se događao u New Yorku. 'Najuzbudljivija stvar za mene kao redatelja je bila postavljanje velike avanture kroz cijeli Pariz', kaže Raja Gosnell, koji ponovno režira Štrumpfove. 'Čak smo snimali na nekim lokacijama na kojima nitko prije nije snimao filmove. Bili smo na pozornici poznate operne kuće u Parizu, snimali smo i u Notre Dameu. Uz ljubav prema Štrumpfovima i predani rad producenta Jordana i ko-producenta Raphaela Benoliela koji su odlično surađivali s pariškim vlastima, mogli smo doći na mjesta na koja bez te koordinacije nikada ne bismo došli. Što više kao redatelj možete poželjeti od toga?'

Film u naša kina dolazi 1. kolovoza, a do tad zaigrajte nagradnjaču na tportalu u kojoj vam Continental film poklanja promotivne materijale iz filma (bilježnice, torbe, bojice, narukvice, magnete)!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Ivana Šafran
Ivana Cikatić
Jan Jambrek
Milka Ivanjek
Kornelija Mauhar

Promotivne materijale su osvojili:

Ivana Neusidl (bilježnica)
Maja Scipioni (bilježnica)
Josipa Hadrović (torba)
Luka i Lea Galić (torba)
Maja Radinović (bojice)
Tatjana Karapandža (bojice)
Aleksandra Fehir Slukić (narukvica)
Ivan Boršić (narukvica)
Roko Knezić (magnet)
Sunčica Pleša (magnet)

Promo materijale šaljemo poštom na kućnu adresu, a dobitnike ulaznica ćemo o svim detaljima obavjestiti putem maila.

   Continental film