ASTRO KOMPATIBILNOST

Strijelci znaju kako napaliti Blizance

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 06.04.2017 11:14
  • Objavljeno 02.03.2017 u 20:07
seks strast muškarac žena par

seks strast muškarac žena par

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Dobro seksualno slaganje sigurno je jedno od najvažnijih mjerila za odabir partnera i ostvarenje kvalitetnog ljubavnog odnosa. Koliko vam je seks važan u vezi i životu? Kako se mijenja odnos ako vas partner ne zadovoljava? Svaki horoskopski znak ima drugačije zahtjeve i želje u krevetu - saznajte s kojim se znakom najbolje slažete

VATRENI ZNAKOVI

Blizanci i Ovan

Ovan u seksu može biti malo pregrub za Blizanca, no njihove razlike nisu nepremostive. Oboje su dinamični i prilagodljivi te ne prežu od istraživanja nepoznatih položaja, tehnika i pribora. Njihovi će intimni odnosi biti obilježeni s mnogo komunikacije, uključujući razmjenu nježno-prostih riječi. Ljubomora, osobito Ovnova, mogla bi biti problem.

Blizanci i Lav

Jedan od boljih zodijačkih parova. Blizanac se lijepi na lavlju snagu i energiju, a Lav voli blizanačku snalažljivost, domišljatost i brze reakcije. Njihove su seksualne želje i stilovi podudarni. Oboje se u seksu trude i daju sve od sebe, iako je Lav taj koji jače uživa, dok se Blizanac više igra i zabavlja. Rizik: prijevara, kojoj su oboje skloni.

Blizanci i Strijelac

Blizanci misle da su Strijelci najbolji ljubavnici na svijetu i nikako ne mogu odoljeti njihovom seksepilu. S obzirom na to da Strijelci vole laskanje, brzo će se upustiti u osvajanje. Jedno će drugo razoružati svježim humorom i vrlo često završiti u krevetu pri prvom spoju. Seks će biti vrlo eksperimentalan, nepredvidljiv i žestok.


ZEMLJANI ZNAKOVI

Blizanci i Bik

Bik je puten i privlačan dok je Blizanac šarmantan, izazovan i brzo kreće u akciju. No obično se radi samo o nadmetanju riječima punom dvosmislenosti, pa Bik treba prihvatiti igru i skrenuti je bilo prema erotskom susretu, bilo prema razlazu. Ako se nađu u spavaćoj sobi, Blizanac bi trebao igrice svesti na minimum i što prije postati konkretan jer Bik nema puno smisla za zafrkanciju u seksu.

Blizanci i Djevica

Ovo nije idealna seksualna veza. Tipični su Djevica i Blizanac mentalni tipovi pa postoji opasnost da strast i emocije padnu u drugi plan. Opasnosti su oklijevanje, svojstveno Djevici, i poigravanje, tipično za Blizanca. Moguće je da njihov odnos počne erotskom notom i potom preraste u prijateljstvo (s ili bez povlastica).

Blizanci i Jarac

Jarac je pritajeno strastven i otvara se kad u nekog stekne povjerenje, a Blizanac ima ključ za Jarčevu dušu (i spavaću sobu). A tamo će oboje biti prilično zadovoljni, svatko na svoj način. Problem je to što je Blizanac previše zaigran i ne misli dugoročno, pa bi raskid mogao nastupiti baš kad se Jarac zagrije.

ZRAČNI ZNAKOVI

Blizanci i Blizanci

Pripadnici ovog zračnog znaka ni trena ne stoje na mjestu. Puno pričaju i sve rade ubrzano. U toj žurbi mogu se pogoditi ili promašiti. Moguće je da u vrlo kratko vrijeme zajedno prožive nevjerojatno brojna i složena iskustva. A nije isključeno ni to da im se veza svede na virtualni seks ili na vruće razgovore. Vrlo pikantno, ali i bestjelesno.

Blizanci i Vaga

Erotski odnos ova dva znaka obilježen je lakoćom ophođenja i dobrom koordinacijom. Pritom će spretni i angažirani Blizanci učiniti sve da bi Vagi pružili nezaboravno iskustvo. U spavaćoj sobi oboje se prepuštaju putenim poticajima kao što su glazba, vino i prigušeno svjetlo. Profinjenost i stil su im od velike važnosti.

Blizanci i Vodenjak

Kad se ova dva zračna tipa sretnu, odmah će osjetiti mentalnu i tjelesnu povezanost. Oboje vole raznovrsnost, kretanje i upoznavanje novih ljudi i mjesta. Imaju ležeran i bezbrižan odnos prema seksu i vezama, doživljavajući ih više kao igru, nego obavezu. Ako im veza i pukne, brzo će je preboljeti.

VODENI ZNAKOVI

Blizanci i Rak

Ovo je česta veza. Kad se susretnu, mogu osjetiti da ih je sudbina spojila i da će jedno od drugoga dobiti baš ono što im nedostaje: Rak raznovrsnost, a Blizanac nježnost i zaštitu. Trzavice bi mogle nastati ako Blizanac želi iskušati previše erotskih stilova ili pomagala u kratkom vremenu jer Rak voli da se sve odvija postepeno i bez stresa.

Blizanci i Škorpion

Blizanci su zodijački znak koji Škorpioni najteže mogu razumjeti. Međutim, ovi vole izazove pa ih kopka blizanačka razigranost i neuhvatljivost. Kada je o seksu riječ, Škorpioni žele odnos na duge pruge dok su Blizanci brzopleti i pomalo nepromišljeni ljubavnici. Zato sve najčešće ostaje na jednokratnom ili povremenom seksu.

Blizanci i Ribe

Ovi su prevrtljivci specijalisti za slanje pogrešnih signala i nepodudarnost u željama i potrebama. Nijedno od njih neće znati s čime može računati kod druge strane. Kad je jedno zainteresirano za seks, onaj će drugi biti hladan i obrnuto. Mnogo će energije potrošiti na razjašnjavanje i nagađanje što je onom drugom na umu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!