SLUŠKINJICA UČI

Štreberica Sonja već bifla almanah

11.03.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Nakon prvotnog šoka i čuđenja kako ju je Simona mogla staviti za sluškinju, Sonja se ozbiljno prihvatila posla. Naravno, ne onog fizičkog, već štrebanja, što je dokazano oružje za ostanak na farmi

Sonja je, čini se, uvidjela da se stvari na farmi mogu rješavati i zaobilaznim putem. Ona neće puno raditi po kući, drugi će je izabrati za sluškinju, a ako bude duelist, lako će za protivnika izabrati kojeg muškarca i pobijediti ga u igri znanja. Nije loša strategija, mora joj se priznati. Još prije ulaska na farmu, Sonja nam je rekla da ona nije tip koji se olako predaje te da se za pobjedu spremna i počupati u ringu. Kada je Tanja odlazila, ponovila je da ona, iako je predmet zlih jezika, ne pomišlja na odlazak.

S obzirom na to da je mlada glumica krhkije konstitucije i da u životu kravu skoro pa da nije ni vidjela, ne možemo od nje očekivati da obavlja teške fizičke poslove. No s obzirom na volju kojom se već danas bacila na listanje almanaha, možemo očekivati mnogo ako u ringu dođe do obračuna znanjem.