PROGOVORILA I NASSTASJA

Stravična priča o Klausu Kinskome dobila nastavak

14.01.2013 u 13:31

Bionic
Reading

Nakon što je legendarnog glumca Klausa Kinskog njegova kćerka Pola optužila da ju je seksualno zlostavljao, javila se i Nastassja Kinski, njegova druga kćerka

Nastassja o Klausu Kinskom govorio kao o 'tiraninu', prenosi Deutsche Welle. U djetinjstvu se, tvrdi, panično plašila njegovih pokušaja približavanja.

'Pokušavao je prići mi. Jako bi me stisnuo, primakao sebi, tako da sam mislila da se ne mogu izvući iz njegovog stiska', kazala je 51-godišnja glumica u današnjem izdanju tabloida Bild am Sonntag.

Na novinarsko pitanje je li otac zlostavljao i nju, Nastassja Kinski odgovara: 'Ne, to mi nije napravio. Ljubio mi je obraz, ali nisam se dobro osjećala.' Kaže kako se osjećala da se ne radi o nježnim zagrljajima jednog brižnog oca, već da je to bilo 'puno više od toga'.

Priznala je kako se jako plašila oca. '99 posto vremena sam ga se stravično plašila. Bio je neuračunljiv, terorizirao je obitelj. Bio je tiranin. Sve bih dala da je za svog života završio u zatvoru. Sretna sam da više ne živi', izjavila je.

U ponedjeljak u Njemačkoj će se u prodaji naći knjiga 'Kindermund', autorice Pole Kinski, u kojem ona detaljno opisuje zlostavljanje.