ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Što vam donosi Merkur u Vagi?

16.10.2016 u 08:00

Bionic
Reading

Merkur će do 24. listopada biti u Vagi, pa će donijeti mnogo pozitivnih utjecaja pripadnicima tog znaka, no ne samo njima, već i Blizancima, Vodenjacima, Lavovima te Strijelcima

Merkur, planet koji vlada misaonim procesima, prometom i razmjenom informacija, nalazit će se u Vagi do 24. listopada, kad će se preseliti u Škorpiona. Dok je u Vagi, Merkur djeluje najpovoljnije na Vage, Blizance, Vodenjake, Lavove i Strijelce, a ometa komunikaciju Ovnovima, Rakovima i Jarcima.

Pod utjecajem ovog planetarnog utjecaja pripadnici svih znakova bit će uglavnom diplomatični i prijateljski raspoloženi. U ophođenju ćete biti pristojniji i uviđavniji nego inače. Birat ćete riječi i radije se prikloniti kompromisu nego se sukobljavati ili nametati svoju volju.


Najveći rizik: Oklijevanje i odgađanje

Češće ćete uzimati tuđa mišljenja u obzir da biste sačuvali mir i izbjegli zamjeranje. Vaše će pregovaračke i posredničke vještine biti na vrhuncu pa je sad vrijeme da šaljete ponude, bavite se kupoprodajom i tražite ustupke ili usluge.

Merkur u Vagi donosi rizik odgađanja važnih odluka. U nastojanju da sagledate tuđu točku gledišta i uzmete u obzir svačije interese mogli biste upasti u zamku oklijevanja i neodlučnosti. Pazite da zbog želje da svima udovoljite ne ostanete blokirani na mrtvoj točki.