UVIJEK INTRIGANTNA

Što prijatelji Ane Sasso o njoj kažu na Facebooku?

29.01.2017 u 17:25

Bionic
Reading

Poznata Splićanka posljednji put u javnosti je snimljena prije godinu dana na zagrebačkom Cvjetnom trgu, rijetko se pojavljuje u medijima, a prijatelje s vremena na vrijeme na društvenim mrežama počasti svojom novom fotografijom. Pohvale koje uslijede na račun Anina izgleda i godina koje dobro nosi, pršte sa svih strana

Prošlo je 35 godina otkad je zgodna Splićanka ponijela titulu Miss Jugoslavije i izranjala iz mora u mokroj majici u reklami za Pipi, no Ana je i danas, sa svoje 54 godine, omiljena splitska ljepotica. Kako izgleda u svom šestom desetljeću, pokazala je objavivši nedavno svoj portret na Facebooku.

'Netko stari k'o cipela, a netko k'o zlato. Ti, Ana, k'o najsjanije zlato. Nikad bolja', poručila je Splićanki pjevačica Ivanka Luetić Boban. O Aninoj popularnosti kod publike progovorio je na Faceu i njezin bivši menadžer iz vremena kad je pokušavala ostvariti glazbenu karijeru.

'Radio sam promociju i nastup Ane Sasso, dva dana rasprodani nastupi. Šteta što je prekinula glazbenu karijeru', napisao je u jednom komentaru. Posljednjih 12 godina Ana je u vezi sa splistkim kirurgom Hrvojem Tomasovićem u čijem je društvu posljednji put snimljena u prosincu 2015. u Zagrebu. Onima koji nisu upoznali Anu, njezini prijatelji poručuju samo jedno.

'Uvijek volim to napisati, lijepa prvenstveno iznutra, pa izvana', tvrdi Anina prijateljica.